Fashioning the law: Όταν η μόδα συναντά τη δικηγορία

Στις 14 Μαΐου στον πολυχώρο The HUB Events θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) το συνέδριο με τίτλο «Fashioning the law» κατά το οποίο η δημιουργική βιομηχανία της Μόδας θα συναντηθεί με το εμπορικό δίκαιο και την διαμεσολάβηση και θα αναπτυχθούν θέματα εμπορικού δικαίου, δικαίου συναλλαγών και προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Η ιδέα για το Συνέδριο προέκυψε ως αναπόφευκτη «αντίδραση» στη ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου στο εξωτερικό, όπου ιδρύονται
διαρκώς fashion law firms και τα νομικά ζητήματα στη Βιομηχανία της Μόδας ανακύπτουν καθημερινά.

Το Συνέδριο στοχεύει να αναδείξει την αλληλεξάρτηση Δικαίου και Μόδας και να υπογραμμίσει την ανάγκη συνεργασίας των δυο κλάδων για τη θεσμοθέτηση ενός εξειδικευμένου νομικού πλαισίου, κατάλληλου να αναγνωρίσει και να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες της εν λόγω βιομηχανίας.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι νομικοί, πνευματικοί δημιουργοί, εκπρόσωποι ελληνικών και διεθνών οίκων, εμπόρων και διαμορφωτών πολιτικής.

HUB Events: Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα