BBC: Το συγκλονιστικό βίντεο με το βασανισμό ενός 14χρονου αγοριού από τζιχαντιστές

Ένα συγκλονιστικό βίντεο το οποίο δείχνει το βασανισμό ενός 14χρονου αγοριού από τη Συρία από τζιχαντιστές μετέδωσε το BBC. Το βίντεο δείχνει ομάδα τζιχαντιστών να βασανίζει το 14χρονο αγόρι, το οποίο είναι δεμένο και δύο άνδρες οι οποίοι φορούν μαύρα το βασανίζουν με σκοπό να ομολογήσει.

Ο Άχμεντ, κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια των τζιχαντιστών παρά το ότι είχε καταδικαστεί σε θάνατο. Όπως μαρτυρεί ο ίδιος, ο δήμιός του, τον λυπήθηκε και τον άφησε να δραπετεύσει. Επί δύο μέρες, οι μαχητές του Ισλαμικού
Κράτους τον βασάνιζαν.

Από την ασφάλεια της γειτονικής Τουρκίας ο Άχμεντ, έζησε τον εφιάλτη.

«Σκεφτόμουν τους γονείς μου, σκεφτόμουν τη μαμά μου είπε» και συμπλήρωσε:

«Σκέφτηκα ότι θα πεθάνω και ότι θα αφήσω τους γονείς μου, τους φίλους μου, τους συγγενείς μου».

«Άρχισαν να με μαστιγώνουν και να μου κάνουν ηλεκτροσόκ με σκοπό να ομολογήσω. Τους είπα τα πάντα».

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει το Ισλαμικό Κράτος και άλλες ένοπλες ομάδες στη Συρία και το Ιράκ ότι βασανίζουν και σκοτώνουν παιδιά.

Ο Άχμεντ αναφέρεται επίσης και στους τζιχαντιστές και αποδομεί πλήρως την θρησκευτική εικόνα που περνούν στον έξω κόσμο.

«Προσποιούνται ότι είναι θρήσκοι, αλλά είναι άπιστοι. Κάπνιζαν. Προσποιούνται ότι εφαρμόζουν τους μουσουλμανικούς κανόνες, αλλά δεν το κάνουν. Χτυπάνε και σκοτώνουν ανθρώπους», αφηγείται μεταξύ άλλων ο Άχμεντ.

H δημοσιογραφική ομάδα της HuffPost Greece επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει το βίντεο επειδή περιλαμβάνει το βασανισμό ενός παιδιού.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα