48χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Θεσσαλονίκη προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ

48χρονος κατηγορείται ότι εξαπατούσε ηλικιωμένους προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, ενώ ταυτόχρονα με τις απάτες φέρεται να έκλεβε και χρηματικά ποσά που έβρισκε στα σπίτια των θυμάτων του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει ποσό που προσεγγίζει τα 17.000 ευρώ από έξι τουλάχιστον ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Όπως
ανακοινώθηκε, από τον περσινό Νοέμβριο έως τον περασμένο Γενάρη, ο 48χρονος παρουσιαζόταν ως δήθεν υπάλληλος της ΔΕΗ και αξίωνε χρήματα από διάφορα άτομα άλλοτε για υποτιθέμενη οφειλή τους προς την Επιχείρηση και άλλοτε για δήθεν ηλεκτρολογικές εργασίες που είχαν γίνει κατά το παρελθόν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ελληνικής καταγωγής άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί διάταξη της εισαγγελίας πλημμελειοδικών Λαμίας, με την οποία ανακαλείται η -υπό όρους- απόλυση του από σωφρονιστικό κατάστημα και διατάσσεται η σύλληψή του για την έκτιση του υπολοίπου της ποινής του. Τέλος, να αναφέρουμε πως έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του αλλά δεν έχει συλληφθεί.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα