33η αγωνιστική: Στο -1 η Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την αντεπίθεση τίτλου, διαλύοντας τη Χετάφε στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 5-1 της Χετάφε εκτός έδρας, μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα και πλέον ελπίζει σε γκέλα των Καταλανών. Η Ρεάλ μπήκε με... σπασμένα φρένα από το πρώτο κιόλας λεπτό. Έκλεισε τη Χετάφε στο μισό γήπεδο κι άρχισε να "σφυροκοπεί" με σουτ εντός και εκτός περιοχής. Στο 16' ο Ρονάλντο στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε, όμως στο
29ο λεπτό, ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό τελείωμα έπειτα από σέντρα ακριβείας τους Χάμες.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι Μαδριλένοι έφτασαν στο 2-0 με τον Ίσκο να εκμεταλλεύεται την κάθετη μπαλιά του Μπενζεμά και να νικάει τον Γκουαϊτα. Στο 50' η Ρεάλ βρήκε και πάλι το δρόμο προς στα δίχτυα με τον Μπέιλ, ενώ στη συνέχεια ο Ζιντάν προτίμησε να κάνει αλλαγές προκειμένου να φρεσκάρει τους παίκτες του από τα συνεχή παιχνίδια. Ο ρυθμός όπως ήταν λογικό έπεσε και η Χετάφε κατάφερε να μειώσει με σουτ του Σαράμπια στο 83'. Όμως οι "μερένγκες" κρατούσαν το καλό για το τέλος. Με ένα γκολ του Χάμες στο 88' και ένα του Ρονάλντο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 και μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ενρίκε αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής τη Βαλένθια και άπαντες στο στρατόπεδο της Ρεάλ ελπίζουν σε γκέλα.

Χετάφε (4-4-2): Γκουαΐτα, Σουάρες, Βιγκαράι, Βεργκίνι, Περέιρα (9' Γιοντά), Σαράμπια, Ροντρίγκες, Λασέν (52' Μπουεντία), Λεόν, Σέποβιτς, Βάσκεθ (62' Γκόμες)

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας, Καρβαχάλ (52' Νάτσο), Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Χάμες, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ (57' Λούκας), Μπενζεμά (67' Χεσέ), Ρονάλντο

Πηγή: Contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα