30αρα ο Γιάννης, αλλά ήττα για BUCKS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία εμφάνιση επιπέδου All Star, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για το Milwaukee, το οποίο ηττήθηκε εύκολα με 122-100 από τους Raptors στο Toronto, γνωρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη ήττα του. Ο Έλληνας guard/forward έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 30 πόντους με 13/23 σουτ, 4/6 βολές, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα, ωστόσο πήρε ουσιαστική βοήθεια μόνο από τον Jabari
Parker (27 πόντοι).

Οι Raptors από την πλευρά τους επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού αυτή ήταν η 3η σερί νίκη τους, αλλά και 9η στα τελευταία 10 παιχνίδια τους, με τη μοναδική τους ήττα να έρχεται από τους Πρωταθλητές Cavaliers. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο DeMar DeRozan με 30 πόντους, με τον Terrence ross να προσθέτει 25 πόντους και τον Kyle Lowry 18 πόντους και 7 ασίστ.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε από νωρίς σε παράσταση για έναν ρόλο. Φρόντισαν για αυτό οι Bucks, ξεφεύγοντας με 18-11 και 24-15 στην πρώτη περίοδο, την οποία έκλεισαν προηγούμενοι με 33-23. Στην συνέχεια μάλιστα ήταν ακόμα καλύτεροι, ξεφεύγοντας με 61-36 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, πηγαίνοντας εν τέλει στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 69-49.

Τα πράγματα είχαν πάρει πλέον τον δρόμο τους για τους Raptors. Κι ας πάλεψαν ο Γιάννης με τον Parker να ανατρέψουν τα δεδομένα στην τρίτη περίοδο όταν με προσωπικές ενέργειες μείωσαν κάποια στιγμή σε 90-82, αφού οι Bucks δεν πλησίασαν ποτέ περισσότερο, με το Toronto να κάνει ένα νέο ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο, να ξεφεύγει με 106-84 και να "καθαρίζει" το παιχνίδι.

Πηγή: nba.sport24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα