23χρονη Αμερικανίδα βετεράνος βασάνισε και σκότωσε τον σκύλο θεραπείας της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια γυναίκα βετεράνος πολέμου από την Αμερική βασάνισε και πυροβόλησε θανάσιμα τον σκύλο που της είχαν χαρίσει για να αντιμετωπίσει το μετατραυματικό της στρες.

Η Μαρίνα Ρόλινς φέρεται να οδήγησε στο δάσος τον σκύλος της, Καμπούι, να τον έδεσε σε ένα δέντρο και να τον εκτέλεσε με το όπλο της. Στο σημείο βρισκόταν και ο σύντροφός της που τραβούσε σε βίντεο τα όσα συνέβησαν, ενώ ο ίδιος φέρεται να είχε χτυπήσει νωρίτερα το ζώο.


Η 23χρονη βετεράνος είχε δημοσιεύσει στο Facebook πριν λίγες ημέρες ότι ο Καμπούι θα δοθεί σε άλλη οικογένεια, όπου θα είναι «περισσότερο χαρούμενος». Ωστόσο, αργότερα έγινε γνωστό ότι η ίδια είχε σκοτώσει τον σκύλο, ενώ βίντεο από το συμβάν δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Οι αρχές της Βόρειας Καρολίνας έχουν ήδη συλλάβει την 23χρονη, η οποία ισχυρίζεται ότι ήθελε να απαλλάξει τον σκύλο από την «μιζέρια » του, υποστηρίζοντας ότι ήταν άρρωστο. Υπενθυμίζουμε ότι το ζώο είχε δοθεί στην νεαρή για να την βοηθήσει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που εμφάνισε μετά από μια στρατιωτική αποστολή.

σκύλος της κεντρικής φωτογραφίας δεν είναι ο σκύλος που εκτελέστηκε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα