1.290 κιλά καπάκια έφεραν ένα ακόμη αναπηρικο αμαξίδιο στο Δήμο Μαρκόπουλου

Με ακόμη ένα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο ενισχύθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, χάρη στη συνδρομή των δεκάδων πολιτών, μαθητών και φορέων, οι οποίοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του δήμου και συγκέντρωσαν 1.290 κιλά καπάκια, για την ενίσχυση της δράσης του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και η παράδοση του αμαξιδίου στον δήμο από εκπρόσωπο του Συλλόγου έγινε χθες, με την παρότρυνση προς
όλους «να μετατρέψουν τα πλαστικά καπάκια σε ανθρωπιά και έμπρακτη βοήθεια για τον συνάνθρωπο».

Ο δήμαρχος, Σωτήρης Μεθενίτης, απέδωσε στην κίνηση «διπλό όφελος», καθώς «αφενός, γινόμαστε αρωγοί στην προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων στα παιδιά με κινητικά προβλήματα που τα χρειάζονται και αφετέρου, αναδεικνύουμε στην πράξη τη σημασία της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα