Η Adele ποζάρει στο σαλόνι της με φόρεμα που φόρεσε 4 χρόνια πριν και αποδεικνύει ότι τα κιλά δεν μετράνε στο στιλ

Πολλά είχαν ειπωθεί πριν λίγο καιρό, όταν η Adele ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, εμφανώς αδυνατισμένη. Πολλοί έσπευσαν να επικροτήσουν την εμφανή σωματική της αλλαγή, δηλώνοντας ότι είναι καλύτερη πιο αδύνατη. Άλλοι την έκριναν, γιατί ως μια γυναίκα με καμπύλες, εκπροσωπούσε όλες αυτές με παρόμοιο σωματότυπο. Εμείς λέμε το εξής: αφήστε την Adele να κάνει ό,τι θέλει. Το πώς αισθάνεται καλά κανείς στο πετσί του,

αφορά τον ίδιο και μόνο. Παρ’ όλο τον παροξυσμό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, μετά απ’ αυτή τη φωτογραφία, απλά (και σωστά) αδιαφόρησε για τα σχόλια που ακούστηκαν για την ίδια.

Όσον αφορά τη μόδα, είμαστε της άποψης ότι τα κιλά δεν παίζουν κανένα ρόλο, εφόσον υποστηρίζεις ό,τι φοράς. Φορώντας δηλαδή ρούχα που σε εκφράζουν. Το ίδιο πιστεύουμε και για την Adele. Η γνωστή τραγουδίστρια, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, αποδεικνύοντας αυτό ακριβώς. Ότι ανεξαρτήτως κιλών μπορεί να υποστηρίξει τις ενδυματολογικές της επιλογές, ακόμη κι αυτές που έκανε 4 χρόνια πριν. Απόδειξη, το Chloé φόρεμα που είχε φορέσει στο Glastonbury Festival, το 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα