Βrooklyn Beckham: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό του βήμα (δεν το περιμέναμε)

16:44 20/1/2024 - Πηγή: InStyle

Μια νέα συνεργασία και νέο επαγγελματικό βήμα κάνει ο Brooklyn Beckham βασισμένο στο αγαπημένο του hobby που είναι η μαγειρική.

Ο Βrooklyn θα δημιουργήσει το πρώτο του pop-up εστιατόριο στο Λονδίνο

Οι πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν το μενού που δημιούργησε ο Brooklyn, μόνο σε πακέτο μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής.

To μενού του Brooklyn Beckham

Το μενού θα περιλαμβάνει πέντε από τα αγαπημένα πιάτα “comfort

food” του Brooklyn από όλο τον κόσμο. Θα περιλαμβάνει το “english breakfast” sandwich με bacon, ένα κοτόπουλο Tikka Masala ψημένο στα κάρβουνα και μια Bolognese.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham

Το μενού θα συμπληρώσουν ζυμαρικά με χοιρινό και γαρίδες καθώς και κουνουπίδι με μία «μυστική» ζεστή σάλτσα του Βrooklyn.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham

O γιος του David και της Victoria ξεχώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα βίντεο μαγειρικής του. Ένα βίντεο που τον δείχνει να φτιάχνει τηγανητό κοτόπουλο συγκέντρωσε 4,9 εκατομμύρια προβολές.

Σχολιάζοντας το νέο αυτό βήμα αλλά και το μενού, είπε: «Η νταντά μου Πέγκυ με δίδαξε πώς να φτιάχνω το σάντουιτς βασισμένο στο αγγλικό πρωινό όταν ήμουν 5 ετών και από τότε είναι το αγαπημένο μου. Πάντα μου άρεσε να δοκιμάζω διαφορετικά τρόφιμα, κουζίνες και κουλτούρες, αλλά αυτή ήταν μια από τις πρώτες μου αναμνήσεις από την αγάπη μου για τη μαγειρική. Το να περνάω χρόνο στην κουζίνα είναι σίγουρα κάτι που εγώ και ο μπαμπάς μου δένουμε… παρόλο που νομίζω ότι φτιάχνω το σάντουιτς με το αγγλικό πρωινό, καλύτερα από αυτόν.“

Το μενού θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα μέλη της εφαρμογής “Uber One” στις 25 Ιανουαρίου, ενώ όλοι οι χρήστες του Uber Eats θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα πιάτα από τις 26 Ιανουαρίου.

Η συνεργασία μεταξύ του Brooklyn Beckham και της Uber Eats αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης σειράς που βλέπει την εφαρμογή παράδοσης φαγητού να συνεργάζεται με special guests για τη δημιουργία αποκλειστικών μενού.

Keywords
Τυχαία Θέματα