Βρήκαμε τα 8 φθινοπωρινά αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν κάθε βασικό outfit

Πώς θα βελτιώσετε το στιλ σας

Μια γκαρνταρόμπα γεμάτη πολυτελή ρούχα δεν είναι απαραίτητη. Κάποια όμως προσεγμένα και σχετικά οικονομικά αξεσουάρ σίγουρα τα έχουμε ανάγκη. Ετσι, το καθημερινό μας ντύσιμο θα αποκτήσει νέα διάσταση.

Τα αξεσουάρ, μπορούν να μεταμορφώνουν το πιο απλό outfit σε μια εκθαμβωτική εμφάνιση. Σαν το κερασάκι στην τούρτα. Μάλιστα, είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να κάνουμε styling, αφού τα αξεσουάρ κοστίζουν

πολύ λιγότερο από μια ολοκαίνουργια γκαρνταρόμπα.

Ποια όμως είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά;

Δερμάτινα Γάντια

Τα δερμάτινα γάντια δεν είναι απλώς ένας τρόπος να προστατεύσετε τα χέρια σας από το κρύο. Είναι ένα σύμβολο πολυτέλειας και κομψότητας που μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα οποιοδήποτε look, προσδίδοντας έναν αέρα κλασικής φινέτσας. Τα γάντια που φτάνουν μέχρι τον αγκώνα είναι τα καλύτερα. Διαλέξτε τα και θα μας θυμηθείτε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Style SPY – Raimonda K. (@streetstylespy.dk)

Fun Δαχτυλίδια

Τα fun δαχτυλίδια που φτάνουν από τα 00s είναι η τάση που θα δώσει άποψη στα χέρια σας. Από παιχνιδιάρικα σχέδια μέχρι μοναδικά υλικά, αυτά τα δαχτυλίδια είναι η απόδειξη ότι η προσωπικότητά σας μπορεί να αναδειχθεί μέσα από αξεσουάρ που θυμίζουν την παιδική σας ηλικία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα