Βασίλισσα Ελισσάβετ: Ανιχνεύθηκε θετική στον Covid-19

19:57 20/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Βασίλισσα Ελισσάβετ, η μακροβιότερη γυναίκα μονάρχης, ανιχνεύθηκε θετική στον Covid-19. Τα νέα αποκάλυψε το παλάτι μαζί με κάποιες λεπτομέρειες των συμπτωμάτων της, τα οποία δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικά προς το παρόν. Η Ελισσάβετ, η οποία θα κλείσει τα 96 της χρόνια στις 21 Απριλίου, είναι πλήρως εμβολιασμένη, ενώ πρόσφατα έκανε και την αναμνηστική δόση.  

Instagram @theroyalfamily

Σύμφωνα με το παλάτι, η Βασίλισσα εκδηλώνει συμπτώματα ήπιου κρυολογήματος και

θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά της υπό τη στενή παρακολούθηση των ιατρών. Προς το παρόν, η υγεία της φαίνεται να της επιτρέπει την εργασία, σε πιο ήπιους ρυθμούς ωστόσο.

Θετικός στον Covid-19 ανιχνεύθηκε λίγες μέρες πριν και ο 73χρονος Πρίγκιπας Κάρολος, αλλά και η σύζυγός του Camilla. Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι τα πηγαίνουν ήδη καλύτερα. Το ζευγάρι ήταν ένα από τα πολλά θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στο προσωπικό του παλατιού, όπου διαμένει και η Βασίλισσα. Όλος ο πολιτικός κόσμος ευχήθηκε στην Ελισσάβετ γρήγορη ανάρρωση και περαστικά, και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Βασίλισσα γεννήθηκε για να αντιμετωπίζει πολύ δυσκολότερους εχθρούς από τον Covid.     

Keywords
Τυχαία Θέματα