Τζένη Καζάκου: «Δεν έχω κάποιο τραύμα από τον χωρισμό των γονιών μου όπως οι φίλοι μου»

21:25 3/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Τζένη Καζάκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό των γονιών της, την καριέρα της και τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

«Όταν ήμουν μικρή θυμάμαι που πήγαινα σε πρόβες και παραστάσεις των δικών μου και μου είχε κάνει εντύπωση πως γίνεται οι ίδιοι άνθρωποι που βλέπω κάτω από τη σκηνή να ανεβαίνουν πάνω και να γίνονται άλλοι. Στο σπίτι τους είχα περισσότερο μαμά και μπαμπάς όχι η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 7 ετών και το διαχειρίστηκαν παρά πολύ καλά. Δηλαδή ο

πατέρας μου δεν μου έλειπε που δεν μέναμε στο ίδιο σπίτι. Μου έλειπε μόνο σαν παρουσία, ήταν πάντα εκεί και όποτε ήθελα τον έβλεπα. Δεν έχω κάποιο τραύμα σαν τους φίλους μου που οι περισσότεροι είναι παιδιά χωρισμένων γονιών. Με τους γονείς μου έχω φιλικές σχέσεις, θα μοιραστώ και με τους δυο πράγματα που με απασχολούν αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Υπάρχουν δηλαδή κάποια όρια γιατί έχω προσωπική ζωή και είμαι ενήλικη», είπε αρχικά η Τζένη Καζάκου.

Για την καριέρα της και την γιαγιά της Τζένη Καρέζη τόνισε:

«Είναι λογικό άνθρωποι που δεν σε γνωρίζουν και έχουν στο μυαλό τους ότι προέρχομαι από μια καλλιτεχνική οικογένεια να μεγαλώνουν τις απαιτήσεις. Στο θέμα της δουλειάς πιστεύω ότι κάνω τον δικό μου δρόμο και έχουν διαχωριστεί αυτά τα δυο. Δεν υπάρχει αυτή η σύγκριση, με άγχωνε στην αρχή αλλά όχι πια. Στην δουλειά μου είμαι η Τζένη Καζάκου, οι άλλοι με αντιμετωπίζουν με σύγκριση.

Θα ήθελα παρά πολύ να έχω γνωρίσει τη γιαγιά μου Τζένη Καρέζη. Κυρίως θα ήθελα να μάθω πως ήταν εκείνη σαν άνθρωπος από αυτά που έχω ακούσει από τον πατέρα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα