Το συγκινητικό post της Bella Hadid: «Τα social media δεν είναι αληθινά»

«Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, κάθε άνθρωπος έχει κάτι τόσο ειδικό και μοναδικό να προσφέρει. Και οι άνθρωποι ξεχνάνε ότι ο όλοι ουσιαστικά νιώθουν το ίδιο: χαμένοι, μπερδεμένοι, χωρίς να είναι σίγουροι γιατί βρίσκονται εδώ. Αυτό το άγχος, που όλοι το νιώθουν και με κάποιον τρόπο προσπαθούν να το κρύψουν.

Όλοι ερχόμαστε με τις ατέλειες μας. Μέσα στις ανασφάλειες μας, την χαρά μας, την ευτυχία μας, αποδεχτείτε τα όλα ως όμορφα και φυσικά».

Με αφορμή τα λόγια της Willow Smith, η Bella Hadid σε

μια ανάρτηση της στο Instagram αποκάλυψε: «Αυτή είναι λίγο πολύ η κάθε μου μέρα, η κάθε μου νύχτα. Εδώ και κάποια χρόνια».

Τελευταία το γνωστό μοντέλο φροντίζει να κάνει γνωστό το πώς νιώθει, τον εσωτερικό αγώνα που δίνει ψυχικά, ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους νέους αλλά φροντίζουν να το κρύβουν και να αποκαλύπτουν μόνο την χαρούμενη πλευρά της ζωής, στα «ψεύτικα» social media. Οι φωτογραφίες της από την άλλη πλευρά της ζωής, την πιο σκοτεινή, την πιο δύσκολη και δυστυχισμένη, συγκινούν.

@bellahadid/instagram

«Τα social media δεν είναι αληθινά. Για όποιον παλεύει, σε παρακαλώ να το θυμάσαι αυτό. Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Οπότε από μένα για σένα, δεν είσαι μόνος. Σ’ αγαπάω, σε βλέπω και σε ακούω.

… η ζωή είναι σαν τρενάκι με εμπόδια, έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Αλλά θέλω να ξέρεις ότι υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι κάποια στιγμή σταματάει.

Αν δουλέψεις σκληρά στον εαυτό σου, περνώντας χρόνο μόνος σου ώστε να κατανοήσεις τα τραύματά σου, τα κίνητρα, την χαρά και την ρουτίνα, πάντα θα είσαι ικανός να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και πώς να τον χειριστείς».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Η Bella Hadid με θάρρος μιλάει ανοιχτά για το θέμα που φαίνεται να την καταβάλει, φροντίζοντας να δείχνει ότι βρίσκεται στο πλευρό του καθενός. Με λόγια που ίσως και η ίδια χρειάζεται να ακούσει. Το σίγουρο είναι ότι όλοι χρειαζόμαστε περισσότερους τέτοιους ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα