Το σουρεάλ τακούνι στις μπότες της Salma Hayek είναι το πιο απρόσμενο καλοκαιρινό trend

19:41 4/4/2023 - Πηγή: InStyle

Αν έπρεπε να διαλέξουμε μία λέξη για να περιγράψουμε το προσωπικό στιλ της Salma Hayek, θα ήταν ευέλικτο, καθώς αγαπά πάντα να πειραματίζεται με την εμφάνισή της και να ξεπερνά τα όρια όσον αφορά το στιλ.

Είτε φέρνει στο κόκκινο χαλί το εντυπωσιακό στιλ του παλιού Χόλιγουντ, είτε φοράει ένα καφτάνι με έντονα εμπριμέ μοτίβα ενώ κάνει διακοπές σε ένα γιοτ στη Νότια Γαλλία, η ηθοποιός

και φιλάνθρωπος έχει την ικανότητα να κάνει κάθε εμφάνιση glam. H πιο πρόσφατη στιλιστική της επιτυχία; Φορώντας μια από τις πιο σημαντικές τάσεις στα παπούτσια της άνοιξης: Τα σουρεάλ, γλυπτά παπούτσια!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η 56χρονη σταρ φόρεσε ένα ρούχο σχεδόν έτοιμο για το μπουντουάρ -ένα σκουρόχρωμο μεταξωτό floral σετ πιτζάμας Borgo de Nor με ένα μαργαριταρένιο κολιέ. Ωστόσο, το κομμάτι που ξεχώριζε στην εμφάνιση ήταν οι Alexander McQueen Arc μπότες της που διαθέτουν τακούνι που μοιάζει με γλυπτό.

Alexander McQueen

Να υπενθυμίσουμε ότι η Hayek είναι παντρεμένη με τον François-Henri Pinaut, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Kering και πρόεδρο του Groupe Artémis, και επιλέγει συχνά εμφανίσεις από τους οίκους του ομίλου όπως οι Gucci και Alexander McQueen.

Τα πιο άσχημα παπούτσια του 2023 έχουν μορφή βατράχου (και όχι, δεν θα γίνουν πρίγκιπες αν τα φιλήσετε)

Τα shows για την Άνοιξη του 2023 ήταν γεμάτα από σουρεάλ -για πολλούς άσχημα- παπούτσια. Από τις γόβες του Loewe στολισμένες με ξεφούσκωτα μπαλόνια μέχρι τις γόβες του Moschino που μοιάζουν με σωσίβια – καθώς και τα viral slippers βατράχους του JW Anderson σε συνεργασία με την Wellipets – δεν λείπουν τα περίεργα στιλ παπουτσιών για τους λάτρεις της εκκεντρικής μόδας.

Ugly Shoe Trend: Βρήκαμε τα πιο “άσχημα-ωραία” παπούτσια του street style!

Keywords
Τυχαία Θέματα