Το σμαραγδί φόρεμα της Kate Middleton ήταν φόρος τιμής στο στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα

11:52 5/5/2022 - Πηγή: InStyle

Κάθε χρόνο, το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας τιμά ένα νέο fashion αστέρι με το Βραβείο Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ για το Βρετανικό Σχέδιο και φέτος, η Kate Middleton ήταν εκείνη που έκανε την απονομή. Όταν έφτασε στο Μουσείο Σχεδίου του Λονδίνου για την τελετή, επέλεξε ένα υπέροχο σμαραγδένιο φόρεμα της σχεδιάστριας Edeline Lee, με μια ζώνη με χρυσό κούμπωμα, η οποία θύμισε τις φαρδιές

ζώνες που λάτρευε τόσο πολύ η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν έκανε δημόσιες εμφανίσεις.

Photo by Karwai Tang/WireImage

Το φόρεμα της Kate, στο κομψό μήκος κάτω από το γόνατο, είχε μανίκια τριών τετάρτων διακοσμημένα με μικρούς φιόγκους, ψηλό γιακά και μεταξωτό ύφασμα που αγκάλιαζε ανάλαφρα τις αναλογίες της Δούκισσας. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά σκουλαρίκια, ένα box clutch και suede γόβες σε παρόμοια απόχρωση, που είναι το συνηθισμένο της… matchy-matchy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saul Nash (@saul.nash)

Στο παρελθόν, το Βραβείο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ για το Βρετανικό Σχέδιο απονεμήθηκε και από άλλες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας. Το 2019, από την Camilla Parker Bowles και την πριγκίπισσα Anne το 2020. Στους προηγούμενους αποδέκτες ήταν ο σχεδιαστής Richard Quinn, η Bethany Williams και ο Rosh Mahtani. Κάθε χρόνο από το 2018, το βραβείο απονέμεται σε «νέους σχεδιαστές που είναι ταλαντούχοι και κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία είτε μέσω βιώσιμων πρακτικών, είτε μέσω της δέσμευσής του στην κοινότητα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Φέτος, το βραβείο κέρδισε ο 29χρονος σχεδιαστής και χορογράφος Saul Nash ως «αναγνώριση της καινοτόμου προσέγγισής του στο σχεδιασμό αθλητικών ενδυμάτων, ταυτότητας και κληρονομιάς στις συλλογές του». Η σχεδιαστική του πρακτική γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ luxury menswear και sportswear με ενδύματα δημιουργημένα για την απελευθέρωση της κίνησης.

Συγχαρητήρια, Saul!

Keywords
Τυχαία Θέματα