Το Sex and The City επέστρεψε στις οθόνες και κάθε beauty look είναι μια ωδή στην αξία του χρόνου

And Just Like That (και κάπως έτσι), το πολυαναμενόμενο reboot του Sex and The City επέστρεψε στο HBO, με τις πρωταγωνίστριες (πλην της Samantha – Kim Cattrall) να γράφουν τη συνέχεια της ιστορίας τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HBO Max (@hbomax)

Παρότι έχουν βγει μόλις δύο επεισόδια, τα look των υπέροχων πρωταγωνιστριών: Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) και Charlotte (Kristin Davis) δίνουν ήδη  μπόλικες σημειώσεις για τις στιγμές που η έμπνευση για εμφανίσεις στερεύει.

Σ’ αυτή την επανεκκίνηση οι ρυτίδες φιγουράρουν σαν τα πολυτιμότερα αξεσουάρ πάνω στο πρόσωπο των αγαπημένων περσόνων, αφήνοντας να φανεί ο χρόνος, αλλά και η αξία που τους δίνει…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HBO Max (@hbomax)

Τόσο στους διαδρόμους των γυρισμάτων, όσο και στην κανονικότητα του Χόλιγουντ, η διάθεση των πρωταγωνιστριών να αγκαλιάσουν αυθόρμητα κι αυθάδικα την ηλικία τους με γκριζαρισμένες άκρες στα μαλλιά και βαθιές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, κάτι θέλει να πει…

Μια γιορτή στο χρόνο. Ο ρεαλισμός της σειράς τα σπάει. Η αληθινή ομορφιά, χωρίς υπερβολικά φτιασίδια τοποθετείται ως το σπουδαιότερο trend της εποχής.

Καθαρή επιδερμίδα. Φωτεινή αίσθηση αυτής. Γυμνά χείλη. Μάτια που έχουν μια απλή στρώση από μάσκαρα. Χωρίς πολλά. Κάθε μακιγιάζ αναδεικνύει τη φινέτσα της γυναίκας που μεγαλώνει και αισθάνεται όμορφα γι’ αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HBO Max (@hbomax)

Και το ρεπορτάζ για τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιήθηκαν δείχνει ξεκάθαρα μια προτίμηση στις υγρές υφές και μια αποφυγή στις πούδρες.

Το ζητούμενο των makeup artists, που δούλεψαν στην παραγωγή και συνεργάστηκαν με τις πανέμορφες γυναίκες των 50 και κάτι ήταν να μη σταθούν πάνω από τις όποιες ατέλειες, αλλά να μείνουν στο φως που βγάζει η κάθε μία με την ενέργεια και την κίνησή της.

Στο μεταξύ, η Miranda έχει σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της ginger και έχει πλέον ένα εξίσου τέλειο γκρι καρέ. Και απ’ ό,τι φαίνεται το διασκεδάζει στα παρασκήνια όσο τη χτενίζουν, φορώντας μάσκες ματιών!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Η Charlotte δεν άλλαξε τα μαλλιά της για το And Just Like That, ενώ συνεχίζει να έχει το ζεστό καστανό lob (long bob) χτένισμα, που τόσο έχουμε αγαπήσει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη iamkristindavis (@iamkristindavis)

Κρατήστε πάντως την ωδή στην αξία του χρόνου. Ποτέ πριν οι ρυτίδες δεν είχαν τόσο respect, κάνοντας το φακό να ζουμάρει με δέος πάνω τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle