Θεοφανία Παπαθωμά: Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη – Νέο βιβλίο κυκλοφορεί

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει!

Τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη έχουν πολλή δουλειά: εκτός από τα δώρα, πρέπει να του ετοιµάσουν και τη στολή που θα φορέσει για να τα µοιράσει τα δώρα του στα παιδιά. Κάποιοι άλλοι όµως έχουν σκοτεινά σχέδια.
Θα καταφέρουν να τα πραγµατοποιήσουν; Θα µείνουν φέτος τα παιδιά χωρίς δώρα;

Μια σκανταλιάρικη χιουμοριστική ιστορία γεμάτη τρυφερά μηνύματα, όπως ταιριάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μια ιστορία που μας λέει πως κανείς δεν μπορεί να κλέψει απ’ τα παιδιά το πνεύμα αυτών των ημερών.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Διάπλαση, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Θεοφανίας Παπαθωμά, με τίτλο «Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη;».

Η Θεοφανία Παπαθωµά που γεννήθηκε στη Γερµανία ήταν και εκείνη ένα ζωηρό παιδί που της άρεσε πολύ το παιχνίδι και το γέλιο. Και φυσικά τα Χριστούγεννα.

Εκτός από την υποκριτική, την οποία υπηρετεί χρόνια -έχει πάρει δύο βραβεία καλύτερης ηθοποιού και ένα βραβείο σκηνοθεσίας για τη μικρού μήκους ταινία της “Φύγε εσύ έλα εσύ“- σπούδασε νοµική, life coaching, NLP. Είναι επίσης σύµβουλος χρωµατοθεραπείας και reiki master.

Στις Εκδόσεις ∆ιάπλαση κυκλοφορούν βιβλία της όπως η σειρά «Οι περιπέτειες του Ηρακλή Μπιµπερό» (Η σύλληψη, Η κύηση, Η γέννηση), το παραµύθι ‘Αµαλασούνθα η νεράιδα της νύχτας‘ και το παιδικό θεατρικό ‘Ήρθαν τα Χριστούγεννα‘.

Keywords
Τυχαία Θέματα