Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (23/1) – Παρθένοι κεραυνοβόλα γνωριμία σας απογειώνει

08:03 23/1/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου και φέρνει στα ζώδια την ανάγκη για δέσμευση σε προσωπικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες έχουν την δυνατότητα να καταλήξουν σε σταθερή σχέση. Ευνοϊκές συνθήκες για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

Κριός

Η ανάγκη σου να κυριαρχείς, σε οδηγεί σε διαμάχες με ανωτέρους σου, ενώ το παρασκήνιο στο χώρο εργασίας λειτουργεί αρνητικά. Προσπαθείς να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις στο ευρύτερο περιβάλλον σου, ωστόσο δεν γίνονται αποδεκτές. Ο τρόπος σου απομακρύνει τον/την σύντροφό σου.

Ταύρος

Δημιουργείς τις προϋποθέσεις για την προσωπική σου ανάπτυξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, σε γεμίζουν αισιοδοξία και θετική διάθεση. Πρωταγωνιστείς και τραβάς την προσοχή, όπου και αν βρεθείς.

Δίδυμος

Βρίσκεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε οικονομικά θέματα που σου δημιουργούν άγχος. Επιδιώκεις την ισορροπία στις σχέσεις σου, ωστόσο ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα και η απογοήτευση είναι πολύ πιθανή. Νέα γνωριμία θα εξελιχθεί ιδανικά καθώς νιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό.

Καρκίνος

Ξαφνικά γεγονότα δοκιμάζουν τις αντοχές σου και πρέπει να μείνεις ψύχραιμος/η. Δίνεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους. Οι ανασφάλειες σου χαλάνε την διάθεσή σου και δε μπορείς να διαχειριστείς τα προβλήματα. Μην ξεσπάς την ζήλια σου, στον/στην σύντροφό σου.

Λέων

Η αδιαλλαξία σου, επηρεάζει αρνητικά την έκβαση των υποθέσεών σου. Η εμμονική συμπεριφορά σε οδηγεί σε ένταση με αποτέλεσμα να έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους που έχουν σημαντικο ρόλο στη ζωή σου. Δώσε την ευυκαιρία στον εαυτό σου να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους.

Παρθένος

Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις, βοηθούν τις συνεργασίες σου και προχωράς πιο κοντά στους στόχους σου. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν κοινωνικά και οικονομικά. Κεραυνοβόλα γνωριμία από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον απογειώνει την ψυχολογία σου και σε γεμίζει χαρά.

Ζυγός

Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς πιθανόν να εξελιχθούν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Μην γίνεις επικριτικός και εκδικητικός σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι φιλικές συναντήσεις σε χαροποιούν αλλά προσοχή μην δείξεις αδιαλλαξία και χαλάσει η καλή ατμόσφαιρα.

Σκορπιός

Η πίεση είναι κακός σύμβουλος και λόγω της έντονης καθημερινότητας ξεσπάς με απότομο τρόπο. Μην συγκρουστείς με άτομα που παίζουν σημαντικο ρόλο στη ζωή σου. Βρες έναν τρόπο να εκτονωθείς καθώς οι εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι σίγουρες.

Τοξότης

Ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί σε λανθασμένες ενέργειες ενώ οι καθημερινές υποχρεώσεις σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Θέλεις να απομονωθείς λόγω κάποιων γεγονότων από παρελθόν που έρχονται στο μυαλό σου. Πρόσεξε να μην ξεσπάσεις σε κοντινά σου πρόσωπα.

Αιγόκερως

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Σήμερα, μπορείς να εκφράσεις και τις διαφωνίες σου και να γίνουν αποδεκτές. Επιτέλους αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια και περνάς στιγμές με φίλους.

Υδροχόος

Δίνεις οριστικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν. Τακτοποιείς και θέματα που σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Η εσωστρέφεια και ο απολογισμός δεν βοηθά την ψυχολογία σου. Η διάθεσή σου θα ισορροπήσει αν ασχοληθείς με θέματα πνευματικά.

Ιχθύς

Άφησε την ημέρα να κυλήσει μακριά από δεσμεύσεις και κινήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα. Δείξε προσοχή σε συμφωνίες και συζητήσεις, καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να αντιληφθείς τι είναι αυτό που οι άλλοι προτείνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα