Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (3/2) – Αιγόκεροι πρωταγωνιστείτε στην παρέα σας

08:00 3/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και δίνει στα ζώδια διαίσθηση και ένστικτο και κοινωνικές επαφές. Ευνοϊκές συνθήκες στα οικονομικά θέματα και διάθεση για δυναμικές προσεγγίσεις. Καινούργιες γνωριμίες, οικείες και ελκυστικές, με προοπτική έναρξη νέας σχέσης.

Κριός

Έχεις προβλήματα συνεννόησης με τους συνεργάτες σου και πιθανόν θα υπάρξουν συγκρούσεις. Η μέρα επηρεάζει

σημαντικά τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις οικονομικές συνεργασίες. Απόλαυσε στιγμές ρομαντισμού με το ταίρι σου και μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα σε πληγώσουν.

Ταύρος

Κλείνεις εκκρεμότητες που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν προβλήματα στη δουλειά σου. Η αυτοπεποίθησή σου, σε οδηγεί στο να επικεντρωθείς σε νέα αντικείμενα σε ότι αφορά την εκπαίδευση που σε βοηθούν στην εξέλιξή σου. Βρίσκεις την δύναμη να διώξεις τα εμπόδια και να αλλάξεις ριζικά κοσμοθεωρία.

Δίδυμος

Η καχυποψία επηρεάζει τη διάθεσή σου και σε οδηγεί σε συγκρούσεις με συνεργάτες. Προσπάθησε να αποφύγεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου και να κινηθείς με λογική για να βρεις ισορροπία. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί στη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η φοβάσαι να διαχειριστείς νέο άτομο που δείχνει ενδιαφέρον για σένα.

Καρκίνος

Διεκπεραιώνεις με οργάνωση τις επαγγελματικές υποθέσεις και τώρα είναι ευκαιρία να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους σε οικονομικό επίπεδο. Πρόσεξε τη σωματική σου υγεία και ξεκίνα διατροφή και άσκηση που θα σε γεμίσει ενέργεια και θετική διάθεση.

Λέων

Συγκεντρώσου γιατί η αφηρημάδα θα σου δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Θέλεις να απομονωθείς από όλους, ωστόσο από το απόγευμα βρίσκεις τις ισορροπίες και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Παρθένος

Δείξε προσοχή σε καθημερινά θέματα καθώς το μυαλό σου “ταξιδεύει” και δεν σου αφήνει περιθώρια να συνειδητοποιήσεις την πραγματικότητα. Η κυκλοθυμία σου προκαλεί ξεσπάσματα που επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Έχεις επιθετική διάθεση γιατί οι οικονομικές συνεργασίες δεν πάνε όπως θέλεις. Σκέψου τι πρέπει να κάνεις γιατί οι αντιπαραθέσεις εμποδίζουν την πορεία των πραγμάτων. Η καχυποψία στον/στην σύντροφό σου δημιουργεί εκρηκτικό σκηνικό και η ένταση παίρνει διαστάσεις που δεν περιμένεις.

Σκορπιός

Διαχειρίσου τα ξαφνικά γεγονότα με ψυχραιμία και προσέγγισε τους συνεργάτες σου με κατανόηση για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις στον χώρο εργασίας. Προστάτευσε τη σχέση σου για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα ενώ οι αδέσμευτοι/ες νέο πρόσωπο δημιουργεί… αναταράξεις στη ζωή σου.

Τοξότης

Οι ανατροπές στον επαγγελματικό χώρο είναι αρκετές, ωστόσο οι αλλαγές είναι πάντα ευπρόσδεκτες για σένα. Από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν θέλεις σταθερότητα και τις προϋποθέσεις να νιώθεις ότι πατάς σε γερές βάσεις και να μη νιώθεις φόβο.

Αιγόκερως

Οι στιγμές με φίλους σε βοηθούν να νιώσεις αισιοδοξία και να πρωταγωνιστήσεις στην παρέα. Η καλή διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς οι πρωτοβουλίες που παίρνεις, αποδίδουν πολλαπλά οφέλη.

Υδροχόος

Οι συγκρούσεις φέρνουν στο προσκήνιο εμπόδια που σε απογοητεύουν. Ωστόσο, μη νιώσεις άσχημα καθώς οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Σήμερα, έρχονται στην επιφάνεια φόβοι που επηρεάζουν τις κινήσεις σου και σου βγάζουν εξουσιαστικές τάσεις.

Ιχθύς

Η παιδικότητα που νιώθεις σήμερα, σε βοηθά να πάρεις ανάσες. Από το μεσημέρι χάνεις την καλή σου διάθεση και οδηγείσαι σε αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα νόημα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα