Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (28/3) – Κριοί μην ξοδεύετε την ενέργειά σας σε κόντρες

08:05 28/3/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ανεβαίνουν οι διαθέσεις στα ζώδια με κύρια χαρακτηριστικά την ενέργεια και την θετική σκέψη. Στον αισθηματικό τομέα οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν ευχάριστη και ανανεωτική εξέλιξη. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες πρωτοποριακές ιδέες, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση.

Κριός

Προχωράς τους στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αρκεί να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/η

για να πετύχεις και να μείνεις μακριά από περιττές εντάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις την ενέργειά σου σε κόντρες.

Ταύρος

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό από τους συνεργάτες σου. Απόφυγε παιχνίδια ελέγχου και υπόγειες καταστάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις τις επαγγελματικές προσδοκίες.

Δίδυμος

Με μεθοδικότητα έχεις καταφέρει να πείσεις για τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις. Το απόγευμα σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να χαλαρώσεις μαζί τους.

Καρκίνος

Σήμερα, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε πρόσωπα που το χρειάζονται. Προσοχή γιατί ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

Λέων

Ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί σε λάθη στο εργασιακό περιβάλλον. Πρόσωπα μέσα στη δουλειά μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου κάτι που θα σε απογοητεύσει βαθύτατα.

Παρθένος

Εισπράττεις την αναγνώριση και την εκτίμηση των ανώτερων σου και αναδεικνύεσαι στην δουλειά σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις κόντρες με πρόσωπα παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου.

Ζυγός

επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Η μέρα εντείνει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προκύπτουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Διαχειρίσου ψύχραιμα τις δυσκολίες και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που θα σε προφυλάξει από πιθανές παγίδες.

Σκορπιός

Μείνε μακριά από την επικριτική διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις δημιουργώντας εντάσεις. Βάλε την άσκηση στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να έχεις υψηλά αποθέματα ενέργειας.

Τοξότης

Βρίσκεις λύσεις στον χώρο της δουλειάς. Μην αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς αργότερα είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσεις. Θα συναναστραφείς πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σου δημιουργούν νευρικότητα και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με συναδέλφους σου. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου καθώς η φροντίδα και η περιποίηση θα σε απογειώσει.

Υδροχόος

Με ενσυναίσθηση βρίσκεις τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς. Η διάθεση να καταλάβεις τους γύρω σου θα λειτουργεί ανακουφιστικά στο εργασιακό περιβάλλον και σε πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν σημαντικά για να βρεις λύσεις.

Ιχθύς

Με ταχύτητα μπορείς να ορθοποδήσεις και να προχωρήσεις μπροστά με δυναμισμό και μαχητικότητα. Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο απωθημένα του παρελθόντος που επηρεάζουν δυσάρεστα την ατμόσφαιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα