Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (21/12) – Κριοί οι καθυστερήσεις επηρεάζουν την καθημερινότητά σας

Σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, η Σελήνη είναι στον Κριό και δίνει στα ζώδια ενθουσιασμό και διάθεση για ρίσκο. Συναισθηματική ένταση, παρορμητικότητα, κυκλοθυμία και κτητικότητα.

Κριός

Οι καθυστερήσεις επηρεάζουν την καθημερινότητά σου. Ωστόσο, κρατάς την καλή διάθεση – όσο μπορείς – και το ένστικτο που σε χαρακτηρίζει και δίνεις λύσεις. Η ψυχολογία σου προς το απόγευμα σε απομακρύνει από φίλους και κοντινά σου πρόσωπα.

Ταύρος

Δείξε αυτοσυγκράτηση όπου υπάρχει μηδαμινή

επικοινωνία γιατί η ένταση είναι στον αέρα. Σε επηρεάζει σε επαφές με συνεργάτες αλλά και πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προκύπτουν συνεργασίες και περιμένουν να πάρεις την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Δίδυμος

Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και οι πιθανές ανατροπές στο χώρο εργασίας είναι ορατές. Καλό είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου απέναντι σε συναδέλφους και αντιμετώπισε την συναισθηματική φόρτιση με αισιοδοξία και πίστη.

Καρκίνος

Οι ανατροπές στόχων και φιλοδοξιών σε γεμίζουν άγχος αν και αξιοποιείς τις ευκαιρίες να ψάξεις, τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς. Πρόσεξε, την ανασφάλεια και τις φοβίες να μην σου χαλάσουν τη διάθεση.

Λέων

Εμπόδια και κόντρες που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου, επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και σε οδηγούν στο να απομακρυνθείς. Η κυκλοθυμική σου διάθεση σε οδηγεί σε απαισιοδοξία και απομόνωση από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Παρθένος

Διεκδικείς τα οικονομικά οφέλη που σου αξίζουν καθώς οι ανώτεροί σου εκτιμούν τη δουλειά σου. Περνάς μία ιδιαίτερα όμορφη μέρα με ανθρώπους που σου δημιουργούν ασφάλεια.

Ζυγός

Βγαίνεις από την εσωστρέφεια και εκφράζεις τα θέλω σου με ώριμο τρόπο και χωρίς παρορμητισμούς. Οικονομικές προτάσεις κάνουν την εμφάνισή τους και τα οφέλη είναι σίγουρα, αν τις αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό.

Σκορπιός

Σήμερα, μπορείς να κλείσεις θέματα που έχουν προκληθεί με πολύ δικούς σου ανθρώπους, αν καταφέρεις να αφήσεις πίσω τον εγωισμό. Διαχειρίσου επιχειρηματικά σχέδια με προσοχή καθώς κάποια άτομα προσπαθούν να δράσουν εναντίον σου.

Τοξότης

Η επικοινωνία με φίλους, σε βοηθά να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλεις ουσιαστικά από την ζωή σου. Τακτοποιείς εκκρεμείς υποθέσεις στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο είναι καλό να αποφύγεις τις εμμονές για να μη δημιουργηθούν προβλήματα με τους συναδέλφους σου.

Αιγόκερως

Καταβάλλεις προσπάθειες για την καριέρα σου και οι λύσεις που προτείνεις ικανοποιούν τους συνεργάτες σου. Πρόσεξε τις φοβίες και την σκληρή σου στάση γιατί είναι οι λόγοι που θα ανατρέψουν τις καλές συνθήκες.

Υδροχόος

Η διαίσθησή σου, σε βοηθά να πάρεις τις αποφάσεις που σε οδηγούν στο κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων. Σήμερα, πρέπει να κρατήσεις μακριά από τις σκέψεις σου, τα απωθημένα του παρελθόντος γιατί σε οδηγούν σε εσωστρέφεια.

Ιχθύς

Θα μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη καθώς πιστεύεις ότι κάποιοι θέλουν να επωφεληθούν σε βάρος σου. Το να μένεις αμετακίνητος/η σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στην καθημερινότητά σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα