Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (19/1) – Δίδυμοι νέο πρόσωπο αλλάζει την… κοσμοθεωρία σας

08:10 19/1/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και φέρνει στα ζώδια βελτίωση στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Με ώριμο τρόπο σκέψης γίνονται ξεκαθαρίσματα και ενδιαφέρουσες συναναστροφές. Προσοχή στις ωραιοποιήσεις προσώπων και γεγονότων.

Κριός

Περιόρισε την κυκλοθυμία σου καθώς προκαλεί εμπόδια στις συναλλαγές σου. Η ένταση σε οδηγεί σε συγκρούσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους, ενώ οι αντιπαραθέσεις βγάζει στην επιφάνεια φόβους και

ανασφάλειες. Επικοινωνείς με άτομα που εμπιστεύεσαι και ακούς την άποψή τους.

Ταύρος

Αναλαμβάνεις υποχρεώσεις, οι οποίες επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Νιώθεις απαισιοδοξία και δεν αξιοποιείς τις καταστάσεις για να εξελιχθείς. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου στον/στην σύντροφό σου και έχεις την πλήρη κατανόηση του/της.

Δίδυμος

Επιτέλους, επικρατεί αισιοδοξία στη ζωή σου, καθώς τα κοντινά σου άτομα σε βοηθούν να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια. Οι συνεργασίες έχουν εξαιρετική εξέλιξη και σε φέρνουν πιο κοντά σε μελλοντικά σχέδια που αν επιμείνεις, θα υλοποιηθούν. Νέο πρόσωπο λειτουργεί καθοριστικά στην προσωπική σου εξέλιξη και κοσμοθεωρία.

Καρκίνος

Παίρνεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο καλό είναι να προσέξεις την εγωιστική τάση σου, η οποία προκαλεί αντιπαραθέσεις. Προσοχή στον παρορμητισμό σε σχέδια καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνεις λάθη. Περνάς όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σου και ξεπερνάς τυχόν ζητήματα που σε απασχολούσαν.

Λέων

Η γενναιοδωρία σου πρωταγωνιστεί και δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για συνεργασίες και νέες προτάσεις. Με αυτοπεποίθηση, αποδεικνύεις στους δικούς σου ανθρώπους όσα μπορείς να καταφέρεις. Αυτό, δημιουργεί πολύ όμορφο κλίμα στις σχέσεις σου.

Παρθένος

Άσε τον χρόνο να ξεδιαλύνει καταστάσεις που έχουν σχέση με ακίνητη περιουσία. Μην εμπιστευτείς χωρίς σκέψη πρόσωπα, αν δεν γνωρίζεις τα κίνητρά τους. Η επικοινωνία με φίλους και συγγενείς είναι εξαιρετική καθώς τους βοηθάς να εξελιχθούν.

Ζυγός

Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, καθώς αξιοποιείς την οργάνωση αλλά και τις δυνατότητές σου για να δείξεις στους ανωτέρους σου, τι μπορείς να κάνεις. Επικεντρώσου σε αυτά που είναι σημαντικά για σένα, ωστόσο μην είσαι απόλυτος/η στις ιδέες σου.

Σκορπιός

Οι κόντρες με συναδέλφους σε οδηγούν στα άκρα. Προσπάθησε να αντιληφθείς ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις και απόφυγε συζητήσεις ουσιαστικές. Προσοχή και στον κοντινό περίγυρό σου γιατί τα λόγια σου, θα τους πληγώσουν.

Τοξότης

Χτίζεις γερά θεμέλια με φίλους και έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που σε εξελλίσσουν κοινωνικά. Η καριέρα σου διανύει μία από τις καλύτερες στιγμές και αναγνωρίζεται η εργατικότητά σου και σε οικονομικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με τη λογική και την ωριμότητα της.

Αιγόκερως

Επιβάλλεις τους όρους σου με απόλυτο τρόπο και δυναμιτίζεις το συναδελφικό περιβάλλον. Κράτα χαμηλούς τόνους και με πρόσωπα της οικογένειας καθώς έχεις την τάση να είσαι επιθετικός/ή. Η διάθεση να χειραγωγήσεις το ταίρι σου δεν βοηθά να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση, αντίθετα οδηγεί σε έντονες καταστάσεις.

Υδροχόος

Μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις γιατί η κυκλοθυμία σου, προκαλεί διαφωνίες στον χώρο εργασίας. Ο εκνευρισμός σου, δημιουργεί αντιπαράθεση και στο οικογενειακό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι ισορροπείς ψυχολογικά και νιώθεις αρμονία.

Ιχθύς

Αξιοποιείς νέες προτάσεις, οι οποίες σε οδηγούν σε επαγγελματική εξέλιξη. Τώρα, μπορείς να δρατηριοποιηθείς στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Οι δικοί σου άνθρωποι, είναι κοντά σου και διώχνουν τυχόν ανασφάλειες. Η τάση σου να επικρίνεις τον/την σύντροφό σου, δημιουργεί άσχημη ατμόσφαιρα και οδηγεί σε εντάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα