Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (22/1) – Υδροχόοι διεκδικείτε αυτά που σας αξίζουν

08:01 22/1/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και φέρνει ισορροπία και συμφιλιώσεις. Βελτίωση σε οικογενειακά θέματα ενώ και στα επαγγελματικά κυλούν ομαλά οι συνεργασίες. Σε μακροχρόνιες σχέσεις υπάρχει η πιθανότητα επίσημης δέσμευσης.

Κριός

Τακτοποιείς οικονομικές υποθέσεις αν και ξαφνικά γεγονότα φέρνουν στο προσκήνιο αναπάντεχα έξοδα. Σήμερα, έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε κοντινά σου πρόσωπα και να απολαύσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές, μετά από καιρό.

Ταύρος

Η μέρα σε προδιαθέτει να συναντηθείς με φίλους. Ωστόσο, πρόσεξε τον συναισθηματισμό σου γιατί

μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, μη υλοποιήσιμες. Δώσε προτεραιότητα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και απόφυγε περιττά έξοδα.

Δίδυμος

Απόφυγε τις συζητήσεις με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος καθώς δεν θα σε ικανοποιήσουν. Ήρθε η στιγμή να διαχειριστείς θέματα οικονομικά αν και δεν είναι ξεκάθαρη η αντίληψή σου και ίσως κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε προσωπικό επίπεδο και αυτό δεν επιτρέπει να αφεθείς στην αγάπη.

Καρκίνος

Προωθείς τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου καθώς το ένστικτό σου σε οδηγεί. Αν ακούσεις τη διαίσθησή σου, θα αποφύγεις δεσμεύσεις που δεν θα εξελιχθούν θετικά για σένα. Διαχειρίσου τις συναισθηματικές ευαισθησίες σου γιατί σου δημιουργούν την ανάγκη να απομονωθείς, γεγονός που θα σε πάει πίσω σε θέματα που θέλουν ψυχραιμία.

Λέων

Με αποφασιστικότητα και θέληση ξεπερνάς εμπόδια και καθημερινές υποχρεώσεις. Οι συζητήσεις με τους ανωτέρους σου έχουν πολύ καλή εξέλιξη. Έχεις ανάγκη να αφήσεις λίγο πίσω την έντονη επαγγελματική περίοδο και μοιράζεσαι στιγμές με φίλους.

Παρθένος

Δώσε προσοχή σε άτομα που πιθανόν θέλουν να σε μπλέξουν σε δύσκολες καταστάσεις. Μην επιτρέψεις να οδηγηθείς σε λάθος συνεργασίες. Ο εγωκεντρισμός δεν βοηθά τη σχέση με τον/την σύντροφό σου καθώς απαιτές πολλά από αυτόν/ή.

Ζυγός

Αποκτάς την αυτοπεποίθηση που θα σε οδηγήσει σε επαγγελματικές συμφωνίες. Τα άτομα του ευρύτερου περίγυρου σου, σε βοηθούν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Πιθανή κοντινή απόδραση θα ανεβάσει τη διάθεσή σου.

Σκορπιός

Τα απωθημένα, σου δημιουργούν ανασφάλεια και συναισθηματική φόρτιση και ξεσπάς σε πρόσωπα κοντινά. Η διαίσθηση βοηθάει τις συνεργασίες σου και την καριέρα σου. Απόφυγε οικονομικές συζητήσεις που έχουν σχέση με το παρελθόν.

Τοξότης

Προσπάθησε να χειριστείς τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και να μην αφήσεις την ένταση να προκαλέσει προβλήματα με συναδέλφους. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις σε ακραίες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία και οι εμπορικές υποθέσεις μονοπωλούν τη μέρα σου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή, ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι σε πιθανές συνεργασίες και μην εμπλακείς σε συζητήσεις που οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σου και μείνε μακριά από εντάσεις.

Υδροχόος

Η εργατικότητα σε ανταμοίβει και διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν ενώ δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Σήμερα, εκφράζεις όλα όσα θέλεις για να απολαύσεις την καθημερινότητα αλλά και για να ξεκουραστείς. Η σχέση σου, σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φοβίες.

Ιχθύς

Η κυκλοθυμική διάθεση προκαλεί προβλήματα σε επαγγελματικές συνεργασίες. Η έλλειψη ψυχραιμίας δεν σε αφήνει να διαχειριστείς σωστά θέματα ακίνητης περιουσίας. Το πρωί, τα νεύρα κυριαρχούν και σε οδηγούν σε συγκρούσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα