Τα… ροζ Χριστούγεννα της Demi Moore – Αισθητή η απουσία του Bruce Willis

H Demi Moore γιόρτασε τα Χριστούγεννά της ντυμένη στα ροζ. Μάλιστα, για την ακρίβεια όχι μόνο αυτή αλλά και οι κόρες της και οι καλεσμένοι της. Η 61χρονη σταρ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από τη χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση που έκανε στο σπίτι της. Εκεί ήταν οι τρεις κόρες της με τον Bruce Willis, Rumer, Scout και Tallulah, οι οποίες πόζαραν με ροζ ρούχα.

“Χριστούγεννα στο ροζ!” έγραψε η Moore στη λεζάντα της ανάρτησής της, κάνοντας tag τα κορίτσια της, καθώς και τους αντίστοιχους συντρόφους τους και άλλους καλεσμένους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Οι ακόλουθοί της απόλαυσαν τα στιγμιότυπα και έστειλαν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν μία ηχηρή απουσία. Αυτή του Bruce Willis, που δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια. Η διάγνωση ήρθε τον Φεβρουάριο, ενώ η αρχική διάγνωση με αφασία έγινε τον Μάρτιο του 2022. Η Demi και ο Bruce παντρεύτηκαν το 1987 έπειτα από ένα θυελλώδες ειδύλλιο. Στη διάρκεια του γάμου τους, κράτησαν τις κόρες τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις μεγάλωσαν στη γενέτειρα της Moore, το Hailey του Idaho.

Keywords
Τυχαία Θέματα