Τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα μανικιούρ για κοντά νύχια

Υπάρχουν πολλά σχέδια ιδανικά για τα κοντά νύχια που θα σας εμπνεύσουν, και θα μετατρέψουν το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας στο καλύτερο αξεσουάρ των εορταστικών εμφανίσεών σας.

Η εορταστική περίοδος είναι ίσως η καλύτερη του χρόνου για να κάνουμε πειραματισμούς στο μανικιούρ μας. Τώρα είναι η εποχή για να αλλάξουμε τα συνηθισμένα γήινα χρώματα με αποχρώσεις του κόκκινου, του πράσινου, του ασημί χρωμίου και χρυσού. Ίσως να κάνουμε και μερικά σχέδια ώστε να μετατρέψουμε το μανικιούρ μας στο καλύτερο αξεσουάρ των πάρτι. Σημειώστε δε ότι δεν χρειάζεται να έχετε υπερβολικά μακριά νύχια ή τεχνητά

για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλά σχέδια ιδανικά για τα κοντά νύχια που θα σας εμπνεύσουν. Παρακάτω είναι τα αγαπημένα μας που κλίνουν περισσότερο προς το κομψό παρά προς το εκκεντρικό.

Γαλακτερό με γκλίτερ View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Για να δημιουργήσετε αυτό το ‘παγωμένο’ μανικιούρ—που φαίνεται εξίσου υπέροχο τόσο σε κοντά νύχια όσο και σε μεσαία και μακριά—είναι περλέ λευκό βερνίκι και λίγο γκλίτερ.

Μανικιούρ πολλών αστέρων View this post on Instagram

A post shared by NAILDIT (@nailditbyalyssa)

Έχετε ελάχιστα λεπτά στη διάθεσή σας για να κάνετε το μανικιούρ σας; Δημιουργήστε το συγκεκριμένο look με μία λαμπερή βάση και αυτά τα εύκολα στην εφαρμογή αυτοκόλλητα με θέμα τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια View this post on Instagram

A post shared by Jen Seales • Nail Artist (@swaknails)

Άλλο ένα εύκολο σχέδιο γιορτινού μανικιούρ για κοντά νύχια. Επιλέξτε μερικές γιορτινές αποχρώσεις βερνικιών (π.χ. πράσινο, κόκκινο, χρυσό και λευκό) και μία οδοντογλυφίδα ή το ειδικό εργαλείο για το dotting.

Wonderland View this post on Instagram

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Tα λευκά χειμερινά σχέδια σε μια ουδέτερη βάση είναι άλλη μία υπέροχη πρόταση. Αν δεν έχετε την υπομονή για να τα ζωγραφίσετε (εσείς ή η expert), τότε επιλέξτε αυτοκόλλητα νυχιών σε χριστουγεννιάτικα σχήματα. Εύκολο και καλαίσθητο.

Ζήτω οι παγέτες! View this post on Instagram

A post shared by mynameismikinail (@mynameismikinail)

Αυτό το μανικιούρ συνδυάζει μία κλασική απόχρωση πράσινου με παγέτες εμπνευσμένα από τις ντισκομπάλες. Και το καλύτερο; Χρειάζεστε μόνο μία βάση και γκλίτερ σε σκόνη.

Το άγγιγμα του Μίδα View this post on Instagram

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails)

Ακόμα και το συνηθισμένο, καθημερινό μανικιούρ αποκτάει άλλη διάσταση προσθέτοντας μία μόνο χρυσή ρίγα στη μέση, που είναι ταυτόχρονα και εντός θέματος αλλά και ιδιαίτερα διακριτικό και κομψό.

Πολύτιμα πετράδια View this post on Instagram

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Κάντε ένα μίνιμαλ μανικιούρ τοποθετώντας ένα μοναδικό κρύσταλλο σε κάθε νύχι. Θα κάνει το μανικιούρ σας να λάμπει κάτω από τα φώτα των εορτών.

View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Χρυσό γαλλικό View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Οι χρυσές άκρες αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό που είναι εύκολο να αναπαραχθεί και αμέσως προσδίδει πολυτέλεια στην εμφάνισή σας.

View this post on Instagram

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails)

Keywords
Τυχαία Θέματα