Τα μυστικά των προσφορών: Σε ποια κομμάτια να επενδύσετε και ποια να αφήσετε για τις εκπτώσεις

Το φθινοπωρινό δεκαήμερο προσφορών είναι προ των πυλών κι εμείς ετοιμάζουμε λίστες και… πορτοφόλια. Για να μην αδειάσουν λοιπόν για τα καλά, θα σας αποκαλύψουμε σοφά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να ψωνίσετε πιο στοχευμένα και οικονομικά. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι ακολουθεί Black Friday, Χριστούγεννα και οι χειμερινές εκπτώσεις.

Ξέρω (από προσωπική επαναλαμβανόμενη εμπειρία), ότι το shopping therapy όντως θεραπεύει όμως δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.

@marluxparis.com

Επενδύστε σε πλεκτά, basic φορέματα και πουκάμισα. Δεν πρόκειται να πέσει η τιμή τους πολύ περισσότερο αργότερα και μπορεί να χάσετε τα καλά κομμάτια. Ιδιαίτερα για τα πλεκτά, από ένα σημείο και μετά χαλάνε και φαίνονται σαν φορεμένα.

Αφήστε παλτό και δερμάτινα κομμάτια με πολύ υψηλή τιμή για τις εκπτώσεις ή για την Black Friday. Τότε γίνεται η μεγάλη πτώση.

Αν και οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι πρέπει να κάνετε μια λίστα με αυτά που πραγματικά θέλετε να ψωνίσετε στις προσφορές, διαφωνώ. Όταν μιλάμε για γυναικεία ψώνια, καμία λίστα δεν θα χωρούσε αυτά που θέλουμε κι ελλοχεύει και ο κίνδυνος να πάρουμε και τα της λίστας και αυτά που θα μας χτυπήσουν στο μάτι. Οπότε, χωρίς λίστες, πηγαίνετε να αγοράσετε κάτι που πραγματικά θα σας αρέσει, μόνο!

Τα παπούτσια και οι τσάντες είναι παντός καιρού. Όποτε και να τα ψωνίσετε θα είναι μια καλή αγορά.

@whowhatwear.com

Καλό θα ήταν να μην ψωνίζετε από το διαδίκτυο. Η κατάσταση ξεφεύγει πολύ γρήγορα και δεν μπορείτε να ελέγξετε την ποιότητα και τυχόν ελαττώματα. Πηγαίνετε στα μαγαζιά. Εξάλλου το είπε και η Carrie Bradshaw “shopping is my cardio”.

Κι ένα μικρό αλλά σημαντικό μυστικό: επισκεφτείτε το αγαπημένο σας μαγαζί συχνά πυκνά γιατί μπορεί να βρείτε μέχρι και παλτό με 10 ευρώ. Οι επιστροφές των άλλων είναι ο θησαυρός μας.

Καλές αγορές και έξυπνες, αγαπημένες!

Keywords
Τυχαία Θέματα