Σπύρος Πώρος: Φωτογραφίες από τον γάμο του στο Λονδίνο – Το εντυπωσιακό νυφικό της Μαρίας Μαντζουράνη

18:09 30/6/2023 - Πηγή: InStyle

Την αγαπημένη του Μαρία Μαντζουράνη παντρεύτηκε ο Σπύρος Πώρος. Το ζευγάρι προτίμησε η τελετή να γίνει στο Δημαρχείο του Τσέλσι, στο Λονδίνο.

Στο νεόνυμφο ζευγάρι ευχήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος αναρτώντας φωτογραφίες με τον ίδιο και τον Σπύρο Πώρο, ο οποίος πήγε στο ατελιέ να παραλάβει το νυφικό της συντρόφου του. Ο Βασίλειος Κωστέτσος δημιούργησε μία υπέροχη τουαλέτα – νυφικό για την Μαρία Μαντζουράνη, το οποίο ανέδειξε την καλοσχηματισμένη σιλουέτα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos Press (@vassilioskostetsosvkpress)

Μάλιστα ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ανήρτησε αποκλειστικές φωτογραφίες από την νύφη Μαρία Μαντζουράνη λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή. Στη λεζάντα έγραψε:

Royal Wedding Αποκλειστικές φωτό της υπέροχης κούκλας Μαρίας Μαντζουράνη – Πώρου ποζάροντας λίγο πριν το μυστήριο με τον Superstar φίλο μου που διαπρέπει στο Λονδίνο @anastasiosroussos στη Μόδα και που μου έκανε την τιμή να επιμεληθεί τη νύφη φορώντας το Maria Callas νυφικό #bespoke ειδικά για εκείνη! Στο Βασιλικό ανάκτορο The Royal Borough of Kensington and Chelsea με καλεσμένους τους VIPs φίλους του Λατρεμένου μου φίλου Σπύρου ΠώρουΝα μας ζήσουν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos)

Rihanna: Παντρεύτηκε τον A$AP Rocky; Η ατάκα που “άναψε φωτιές”

Keywords
Τυχαία Θέματα