Πριγκίπισσα Ευγενία: Γέννησε το δεύτερο παιδί της – Πώς αλλάζει η σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο

11:16 6/6/2023 - Πηγή: InStyle

Το δεύτερο παιδάκι της έφερε στη ζωή η πριγκίπισσα Ευγενία της Βρετανίας.

Η ανιψιά του βασιλιά Κάρολου και κόρη του αδελφού του πρίγκιπα Andrew γέννησε το δεύτερο παιδί της, ένα αγοράκι, με τον σύζυγό της Jack Brooksbank, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Ernest George Ronnie Brooksbank, ο 13ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στις 30 Μαΐου και ζύγιζε 3,2 κιλά, ανέφερε ανακοίνωση των Ανακτόρων.

Η

Ευγενία, η μικρότερη κόρη του Andrew και της πρώην συζύγου του Sarah Ferguson, δούκισσας του Γιορκ, μοιράστηκε φωτογραφίες του νεογέννητου στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie)

Σε μία από αυτές βλέπουμε το νεογέννητο μωράκι ενώ στη δεύτερη τον μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού, August, να χαϊδεύει το κεφαλάκι του αδερφούλη του.

Ο Jack και εγώ θέλαμε να μοιραστούμε την είδηση ότι αποκτήσαμε το αγοράκι μας, Ernest George Ronnie Brooksbank στις 30 Μαΐου 2023 στις 8.49 βάρους 3,2 κιλών. Πήρε το όνομα του από τον προ-προ-προπάππου του George, τον παππού του George και τον παππού μου Ronald. Ο Augie αγαπάει ήδη να είναι μεγάλος αδελφός”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η πριγκίπισσα Ευγενία.

Το όνομα George είναι, επίσς, φόρος τιμής στον πατέρα του Jack Brooksbank που πέθανε το 2001.

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε από μια πριγκίπισσα και είναι 13ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, το αγοράκι δεν θα πάρει βασιλικό τίτλο, επειδή μόνο τα εγγόνια του μονάρχη το δικαιούνται.

Η γέννησή του σημαίνει ότι θα σπρώξει άλλους στη σειρά διαδοχής – συμπεριλαμβανομένου του Δούκα του Εδιμβούργου, της πριγκίπισσας Anne και του Peter Philips.

Οι πρώτες 12 θέσεις στη σειρά διαδοχής θα παραμείνουν αμετάβλητες – ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte, ο πρίγκιπας Louis, ο Harry και ο Archie Mountbatten-Windsor.

Ακολουθούν η Lilibet, ο δούκας του Γιορκ, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η κόρη της Sienna, καθώς και η πριγκίπισσα Ευγενία και ο μεγαλύτερος γιος της August.

Keywords
Τυχαία Θέματα