Πριγκίπισσα Diana: Η αυστηρή επίπληξη στον πρίγκιπα Harry – “Μην το ξανακάνεις αυτό”

16:33 10/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Diana είχε κάνει αυστηρή επίπληξη στον πρίγκιπα Harry για την υποτιμητική του συμπεριφορά, όπως αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ο Robert Jobson, “Our King Charles III: the Man and the Monarch”, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου.

Στο απόσπασμα που δημοσίευσε η “Daily Mail” το Σαββατοκύριακο, αποκαλύπτεται ότι η αείμνηστη Diana επέπληξε τον μικρότερο γιο της γι’ αυτό που τώρα ο ίδιος αποκαλεί “ασυνείδητη

προκατάληψη.”

Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed, by Robert Jobson https://t.co/pJRmadU4ZX ad @ amazon co uk
13 April

— Porcus Delicti (@porcusdelicti) April 8, 2023

Όταν ήταν μικρό αγόρι, περίπου οκτώ ετών, η μητέρα του πήγε τον ίδιο και τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα William, μια βόλτα με λεωφορείο στο Λονδίνο, την οποία είχε κανονίσει ο αστυνομικός προστασίας της, ο επιθεωρητής Ken Wharfe.

Ενώ ήταν στο λεωφορείο, η Diana έπρεπε να πει στον Harry να σταματήσει να μιμείται την έντονη προφορά του Σιχ ελεγκτή του λεωφορείου, που μιμείτο την προφορά Παντζάμπι, κάθε φορά που ένας επιβάτης πατούσε το κουδούνι για να κατέβει. Ο ελεγκτής, ένας χαρούμενος τύπος που φορούσε ένα φωτεινό κίτρινο τουρμπάνι, ήταν χαλαρός με τον ρατσισμό του Harry, αλλά η Diana ένιωσε τόση ντροπή, που τελικά είπε στον Ken Wharfe να σταματήσουν τη βόλτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana, Princess of Wales (@dianalov3r)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal family’s fan (@royal_familyfann)

Η Diana, ο Ken, ο William και ο Harry κατέβηκαν όλοι στο Green Park και η Diana επέπληξε με αυστηρότητα τον Harry λέγοντάς του: “Μην το ξανακάνεις ποτέ αυτό.”

Στη συνέχεια, ανάγκασε τον Harry να γράψει στον επιθεωρητή Wharfe για να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και για το γεγονός ότι χάλασε τη μέρα που είχε κανονίσει για τα αγόρια. Σύμφωνα με την Daily Mail, o Wharfe επιβεβαιώνει το περιστατικό, και έχει ακόμη στην κατοχή του επιστολή, στην οποία ο Harry αστειεύεται με τη φράση που χρησιμοποίησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα