Πρίγκιπας Louis: Γιατί δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας;

Ο πρίγκιπας Λουδοβίκος ή αλλιώς Louis, «εγκαινίασε» πέρυσι μια από τις royal χριστουγεννιάτικες παραδόσεις. Ο λόγος για τη βόλτα που έκανε στο Sandringham. Πρόκειται για το κτήμα, στο οποίο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παραδοσιακά περνούν τις γιορτές. Συγκεκριμένα, μένουν εκεί μέχρι την πρωινή χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής.

Πρίγκιπας Louis: Γιατί μέχρι πέρσι δεν μπορούσε
να συμμετέχει σε όλες τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας;

Ο τετράχρονος τότε Louis, κρίθηκε πέρυσι αρκετά μεγάλος για να μπορεί να ακολουθήσει και εκείνος. Βρέθηκε λοιπόν εκεί με τους γονείς του, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Φυσικά, μαζί ήταν και τα μεγαλύτερα αδέλφια του, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte.Μέχρι τότε δεν μπορούσε να συμμετέχει σε όλες τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας.

O Louis είναι πια πέντε ετών, οπότε μπορεί να θεωρηθεί αρκετά μεγάλος για να πάρει μέρος σε ακόμη περισσότερα χριστουγεννιάτικα δρώμενα.

Όπως για παράδειγμα, η ετήσια συναυλία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών της μητέρας του, Kate Middleton. Αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου στο Αβαείο του Westminster. Το 2022, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte είχαν πάει αλλά χωρίς τον βενιαμίν της οικογένειας. Λόγω του ότι πρόκειται για βραδινή συναυλία, θεώρησαν πώς ο μικρότερος πρίγκιπας πρέπει να πάει για ύπνο.

Σύμφωνα με το βρετανικό «Hello», η φετινή συναυλία «θα είναι αφιερωμένη σε όσους εργάζονται για την υποστήριξη των μωρών, των μικρών παιδιών και των οικογενειών σε κοινότητες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο». Ένας σκοπός που σίγουρα είναι κοντά σε όσα πρεσβεύει η Kate Middleton. Οπότε, τι θα ήταν καλύτερο από το να έχει και τα τρία παιδιά της μαζί στην περίσταση;

Keywords
Τυχαία Θέματα