Πρίγκιπας Harry: Το γλυκό μήνυμα στον William τα Χριστούγεννα του 1993 – Πώς έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο

Ένα σημείωμα που είχε γράψει ο 9χρονος πρίγκιπας Harry με παραλήπτη τον αδελφό του, πρίγκιπα William, πωλείται στο Διαδίκτυο αντί 7.000 λιρών.

Ο νεαρός πρίγκιπας είχε γράψει με μολύβι το σημείωμά του πάνω σ’ ένα βασιλικό χριστουγεννιάτικο μενού, το οποίο χρονολογείται από το 1993, περίπου πριν από 30 χρόνια δηλαδή, σύμφωνα με τη Sun.

Το μενού αυτό που βρίσκεται στην προσωπική συλλογή ενός σεφ,

είναι γραμμένο στα γαλλικά και φέρει το έμβλημα της βασίλισσας Ελισάβετ με χρυσά γράμματα, βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Paul Fraser Collectibles με εκτιμώμενη αξία τις 7.000 λίρες. Ο λόγος της υψηλής αξίας του είναι ότι το έχει υπογράψει ο πρίγκιπας Harry, o ο οποίος στο πίσω μέρος του μενού γράφει με μολύβι: “William, τι είναι αυτά που λες; Γράψε πίσω”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Fraser Collectibles (@paulfrasercollectibles)

Το γλυκό αυτό μήνυμα υποδηλώνει ότι τα δύο αδέλφια αντάλλασσαν σημειώματα στο γεύμα της 25ης Δεκεμβρίου 1993 στο Σάντρινγκχαμ, στο συμμετείχαν επίσης η αείμνηστη Diana και ο νυν βασιλιάς Κάρολος.

Αυτό το σημείωμα που απεικονίζει το δέσιμο των δύο αδελφών όταν μεγάλωναν, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το παρόν και την τωρινή σχέση του Harry και του William, που πλέον δεν μιλιούνται.

Η βασιλική βιογράφος Ingrid Seward δήλωσε: “Αυτό είναι πολύ γλυκό και δείχνει ότι οι πρίγκιπες διασκέδαζαν σε ένα μάλλον αποπνικτικό βραδινό γεύμα. Αλλά το βλέπω με μια δόση θλίψης, καθώς δείχνει ότι ήταν κοντά και ήταν σύμμαχοι, σε πραγματική αντίθεση με τη σημερινή τους σχέση.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Diana (@princesssdianaa)

Ο οίκος δημοπρασιών Paul Fraser Collectibles χαρακτηρίζει το αντικείμενο ως “μοναδικό υπογεγραμμένο μενού του πρίγκιπα Harry”.

Ο Paul Fraser δήλωσε: “Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι ο William και ο Harry είχαν καλές σχέσεις εκείνη την εποχή. Και οι βασιλικές υπογραφές είναι τόσο σπάνιες – καθώς είναι ενάντια στο βασιλικό πρωτόκολλο να υπογράφουν αυτόγραφα”.

Υπό τον τίτλο Le Buffet Froid, ή κρύος μπουφές, το μενού περιλαμβάνει φιλέτο βοδινού κρέατος, φουά γκρα, γλώσσα βοδινού κρέατος, ζαμπόν Γιορκ και καπνιστή γαλοπούλα. Επίσης, προσφέρθηκαν μους σολομού, ζαμπόν Πάρμας και πεπόνι, σαλάτες, αυγά ορτυκιού και κέικ μελιτζάνας για επιδόρπιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα