Πρίγκιπας Harry: Επιστρέφει στα πριγκιπικά του καθήκοντα μετά τη διάγνωση του πατέρα του με καρκίνο;

21:31 17/2/2024 - Πηγή: InStyle

Έντονες είναι οι παρασκηνιακές διεργασίες μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του βασιλιά Κάρολου με καρκίνο. Ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασιλειο για να συναντηθεί με τον πατέρα του. Μάλιστα, η συνάντηση διήρκεσε μόλις μισή ώρα, κάτι που, σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα, έγινε για να μην αγχωθεί ο βασιλιάς Κάρολος.

Ωστόσο, τώρα υπάρχουν αναφορές ότι ο δούκας του Σάσεξ και δευτερότοκος γιος του Κάρολου και της αείμνηστης Diana θα μπορούσε να επιστρέψει στον πριγκιπικό του ρόλο.

Yeah.

Let me explain something to you random reporters, Daily Mailers, Telegraph lovers, and sundry plebs across Britain and the USA: KING CHARLES IS PRINCE HARRY’S FATHER. PRINCE HARRY HAS ROYAL BLOOD. YOU DO NOT. HARRY GETS TO SPEAK ABOUT HIS FATHER WHETHER YOU LIKE IT OR NOT. pic.twitter.com/il5bUYkiRe

— Carmen’s Granddaughter (@CarmenGranddau1) February 17, 2024

Ο Harry φέρεται πρόθυμος να στηρίξει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο εν μέσω της διάγνωσης του καρκίνου, επιστρέφοντας σε προσωρινό πριγκιπικό ρόλο, δήλωσαν πηγές στους Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Harry και ο Κάρολος, 75 ετών, λέγεται ότι έχουν μοιραστεί “θερμές ανταλλαγές απόψεων” μετά την αποκάλυψη των ειδήσεων για την υγεία του βασιλιά νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

It’s annoying that Prince Harry makes out he did the Invictus Games all on his own. It was the William’s charity polo funds that stared the endeavour fund and the Royal Foundation staff, W&C helped a lot. Meghan Markle did nothing but grifts off the palace’s and W&C’s hard work. pic.twitter.com/ay8bamGniw

— The British Prince (@Freedom16356531) February 13, 2024

Ο Harry, ο οποίος είναι ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου μετά τον αδελφό του πρίγκιπα William και τα τρία παιδιά του – τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis- λέγεται επίσης ότι είπε σε φίλους ότι θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει σε πριγκιπικό ρόλο παρά την αποχώρησή του από τη θέση του πριν από τέσσερα χρόνια, ανέφεραν οι Times.

Η αναφερόμενη απόφαση του Harry έρχεται επίσης καθώς η σύζυγος του William, Kate Middleton, αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τους Times, οι οποίοι επικαλούνται βασιλική πηγή, πιστεύεται ότι ο Κάρολος θέλει επίσης ο Harry να επιστρέψει στα πριγκιπικά καθήκοντα, δεδομένου ότι αυτό θα “ωφελήσει τον θεσμό”.

Andy Vermaut shares:Prince Harry ‘Willing’ To Return For ‘Temporary Royal Role’ Amid King Charles’ Cancer Battle!: Prince Harry could return to the royal fold, well,… https://t.co/rdgvZ2xC8y Thank you. #LifeIsKnowing #AndyVermautLovesPerezHilTonTalks #NewlyCuriousBeingIsNice pic.twitter.com/1jCQLQttKH

— Andy Vermaut (@AndyVermaut) February 17, 2024

“Σε όλα τα πρακτικά επίπεδα, είναι απόλυτα λογικό για την οικογένεια να ενωθεί για να υποστηρίξει τον βασιλιά όσο είναι άρρωστος“, δήλωσε ο εσωτερικός συνεργάτης.

“Πολλά έχουν ειπωθεί και από τις δύο πλευρές τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν μείωσε ποτέ τον θεμελιώδη δεσμό αίματος και τώρα υπάρχουν ρεαλιστικές πτυχές που πρέπει να εξεταστούν, με την ευημερία του βασιλιά και της Kate να είναι πρωταρχικής σημασίας σε αυτό”, συνέχισε η πηγή.

Και πρόσθεσε: “Οι λεπτομέρειες της συνάντησης στο Clarence House και των επακόλουθων συνομιλιών είναι ιδιωτικές, αλλά η αίσθηση είναι ότι αυτή η ρύθμιση θα μπορούσε να λειτουργήσει”.

Και μπορεί αυτές οι εικασίες να έχουν βάση, καθώς ο ίδιος ο Harry σε συνέντευξή του δήλωσε πως η διάγνωση του πατέρα του θα μπορούσε να έχει “επανενωτική επίδραση” στην οικογένειά του, ο Harry είπε: “Απολύτως. Ναι, είμαι σίγουρος”.

“Σε όλες αυτές τις οικογένειες [των Invictus] το βλέπω σε καθημερινή βάση τη δύναμη της οικογενειακής μονάδας να ενώνεται. Νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια, οποιαδήποτε αρρώστια φέρνει τις οικογένειες κοντά”, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα