Πώς θα φορέσουμε το βελούδο στις γιορτές; Η Amal Clooney ξέρει!

17:16 4/12/2023 - Πηγή: InStyle

Φέτος τα Χριστούγεννα, το βελούδο κάνει comeback, αναδεικνύοντας την κομψότητα με έναν τρόπο που αφήνει τους πάντες απλά εντυπωσιασμένους. Όμως, αν και έχουμε δοκιμάσει πολλούς τρόπους να το ενσωματώσουμε στο στιλ μας, μια νέα, εντυπωσιακή πρόταση μας προσφέρει η λαμπερή Amal Clooney.

Βασιλική Amal στα βελούδινα

Στο κόκκινο χαλί μιας ειδικής προβολής της νέας ταινίας “The Boys in the Boat” του συζύγου της

George, η Amal εντυπωσίασε με ένα αρμονικό, μαύρο βελούδινο σύνολο. Φορώντας ένα κορσέ με έναν μόνο ώμο, ο οποίος άφηνε ακάλυπτο το ντεκολτέ και τα χέρια της, συνδυασμένο με μια φαρδιά παντελόνια σε cropped μήκος και με χρυσά κουμπάκια, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι μαύρες μυτερές γόβες και οι διακριτικοί διαμαντένιοι κρίκοι ολοκλήρωναν το κομψό look. Παράλληλα, το φωτεινό κόκκινο κραγιόν και τα βαμμένα κόκκινα νύχια έδιναν μια εορταστική πινελιά. Γενικότερα, το outfit θύμιζε αρκετά Ανατολή και η Amal Clooney σύγχρονη… Γιασμίν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Ο George από την άλλη, παρέμεινε πιστός στο κλασικό του στιλ. Φόρεσε ένα σκούρο γκρι κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρα δερμάτινα παπούτσια.

Το στιλ της Amal Clooney αποτελεί πηγή έμπνευσης, ιδιαίτερα για τις γιορτινές ημέρες. Η κομψότητα και η διακριτική πολυτέλεια που ακτινοβολεί, είναι πρότυπο για όσες θέλουν να είναι εντυπωσιακές με έξυπνο τρόπο. Οπότε, την αντιγράφουμε;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Keywords
Τυχαία Θέματα