Πώς εμπλέκονται ο Harry και η Meghan στο σκάνδαλο Photoshop – Στο στόχαστρο φωτογραφία από τη βάπτιση του Archie

14:31 20/3/2024 - Πηγή: InStyle

Θύελλα για τη βασιλική οιικογένεια μετά την αποκάλυψη ότι η φωτογραφία της Kate Middleton με τα τρία της παιδιά υπέστη επεξεργασία. Μάλιστα, ήταν τόσο έντονο το Photoshop που έξι μεγάλα πρακτορεία φωτογραφιών την απέσυραν από τις βιβλιοθήκες τους. Ακόμη και το Instagram έβγαλε προειδοποίηση για το στιγμιότυπο με την Kate να βρίσκεται στο στόχαστρο και να αναγκάζεται να απολογηθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Κι ενώ ακόμη ο σάλος δεν έχει κοπάσει, όλες οι επίσημες φωτογραφίες που έχει δώσει η βασιλική οικογένεια στη δημοσιότητα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Πριν από λίγες ημέρες υπό εξέταση ήταν η φωτογραφία της αείμνηστης βασίλισσας με τα δισέγγονά της, που είχε τραβήξει η Kate τον Αύγουστο του 2022 στο Μπαλμόραλ. “Η εικόνα έχει βελτιωθεί ψηφιακά στην πηγή” ανέφερε η επισήμανση από το Getty.

Το πορτρέτο με την αείμνηστη βασίλισσα, τα δύο εγγόνια της, τη λαίδη Louise Mountbatten-Windsor και τον James, κόμη του Ουέσεξ, και τα οκτώ δισέγγονα, Lena Tindall, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte, Isla Phillips, πρίγκιπα Louis, Mia Tindall, Lucas Tindall και Savannah Phillips, κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου του περασμένου έτους με αφορμή τα 97α γενέθλια της Ελισάβετ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Τώρα σε νέο επεισόδιο στο σίριαλ του σκανδάλου εμπλέκονται ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, καθώς το πρακτορείο Getty επισημαίνει ότι η επίσημη φωτογραφία βάπτισης του πρίγκιπα Archie έχει υποστεί επεξεργασία.

Το παγκόσμιο πρακτορείο φωτογραφιών Getty δήλωσε ότι το πορτραίτο είχε “βελτιωθεί ψηφιακά”. Δεν είναι σαφές γιατί, όταν η φωτογραφία δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι εμφανών αποκλίσεων. Τραβήχτηκε από τον φωτογράφο μόδας Chris Allerton και κυκλοφόρησε μετά τη βάπτιση του Archie στις 6 Ιουλίου 2019. Στο επίμαχο στιγμιότυπο ο Archie είναι δύο μηνών, ενώ οι πανευτυχείς γονείς του ποζάρουν με τον βασιλιά Κάρολο, την Camilla, τον William, την Kate, τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, και τις αδελφές της πριγκίπισσας Diana.

Ο Allerton αρνήθηκε σθεναρά ότι παραποίησε την εικόνα, δηλώνοντας “ένας σωρός μπούρδες! Αντίο“.

Picture agency withdraws ANOTHER photo of the royals



Keywords
Τυχαία Θέματα