Πείτε «Χρόνια Πολλά» με ένα κόσμημα! Βρήκαμε τα καλύτερα

Ο Δεκέμβριος έχει φτάσει και μαζί του φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων, μια εποχή γεμάτη χαρά, αγάπη και την ευκαιρία να μοιραστούμε τη θετική ενέργεια. Η ανυπομονησία για τη γιορτή είναι ανεξίτηλα συνδεδεμένη με τον ενθουσιασμό του να δωρίζεις και της ευτυχίας που προκύπτει από αυτό.

Το να δίνεις ένα δώρο είναι μια μοναδική ευκαιρία να εκφράσεις αγάπη και προσοχή προς τους αγαπημένους σου. Είναι η στιγμή που κρατάμε τη ζεστασιά της αγάπης σε ένα χέρι και τη χαρά του να προσφέρουμε στο άλλο.

Φέτος λοιπόν, λέμε να αφήσουμε τα κοσμήματα να μιλήσουν για εμάς. Γιατί, είναι συναισθηματικά

αντικείμενα που μεταφέρουν μηνύματα αγάπης, εκτίμησης και πολλών «ευχαριστώ». Επομένως, αποτελούν και το καλύτερο δώρο για τις φετινές γιορτές. Με πολύτιμους λίθους, κομψές πέρλες, διαχρονικό χρυσό, αλλά και πιο σύγχρονα σχέδια, οι φετινές δημιουργίες εύχονται «Καλά Χριστούγεννα» από καρδιάς!

Η δική μας λίσταΚολιέ-μενταγιόν με σμαραγδένια καρδιάΚρεμαστά σκουλαρίκια με χρυσό και πέτρεςΒραχιόλι-αλυσίδα με μονόγραμμαCharm μέλισσαΔαχτυλίδι με σταυρόΚρεμαστός σταυρός με πολύτιμους λίθουςStud σκουλαρίκια με λογότυποΔερμάτινο βραχιόλιΔαχτυλίδι μαργαρίταΚαρφίτσα με μονόγραμμαΚολιέ-μενταγιόν με σμαραγδένια καρδιά Mini Malachite Heart Necklace, APM MonacoΚρεμαστά σκουλαρίκια με χρυσό και πέτρες Chunky Heart Locket Hoops, Wolf&BadgerΒραχιόλι-αλυσίδα με μονόγραμμα Triomphe Suspended Bracelet, CELINECharm μέλισσα Bee Necklace & Bracelet Charm, Aspinal of LondonΔαχτυλίδι με σταυρό Vivienne Westwood Mini Orb Ring, MytheresaΚρεμαστός σταυρός με πολύτιμους λίθους Santa Maria XL Cross, LatelitaStud σκουλαρίκια με λογότυπο Valentino VLogo Earrings, MytheresaΔερμάτινο βραχιόλι Saffiano Leather Bracelet, PradaΔαχτυλίδι μαργαρίτα Oscar de la Renta Pearly Daisy Ring, FarfetchΚαρφίτσα με μονόγραμμα Monogram Brooch, Max Mara

Keywords
Τυχαία Θέματα