Ο σκηνοθέτης των «Friends» δεν ήθελε την ηθοποιό που έπαιξε την «Emily» – «Ήταν καλή, αλλά όχι αστεία»

00:40 31/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Helen Baxendale χαρακτηρίστηκε «καλή αλλά όχι αστεία» από τον σκηνοθέτη της θρυλικής σειράς, Friends. Ο James Burrows, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει περισσότερα από 1.000 επεισόδια κωμικών σειρών, συμπεριλαμβανομένων των Cheers και Will & Grace, αποκάλυψε ότι ήταν δύσκολο να συνεργαστεί με την Baxendale καθώς δε μετέδιδε στο υπόλοιπο καστ καμία κωμική ενέργεια.

Ως αποτέλεσμα, η απόπειρα «ήταν σαν να χτυπάς παλαμάκια με το ένα χέρι», ανέφερε ο σκηνοθέτης,

ο οποίος σημείωσε ότι ο David Schwimmer που έπαιζε τον Ross Gellar, δε μπορούσε να δέσει μαζί της κωμικά.

Η 53χρονη σήμερα Bρετανίδα ηθοποιός εντάχθηκε στο σόου στην 4η σεζόν, υποδυόμενη την Αγγλίδα κοπέλα του Ross, και στη συνέχεια αρραβωνιαστικιά, Emily Waltham για 14 επεισόδια.
Η σχέση τους ήταν βραχύβια, με το ειδύλλιο να καταρρέει αφού ο Ross ανέφερε λάθος όνομα στο γάμο τους, αυτό της πρώην του Rachel Green (Jennifer Aniston) και όχι το δικό της.

View this post on Instagram

A post shared by James Burrows (@therealjamesburrows)

Ο πετυχημένος σκηνοθέτης, αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Baxendale στα νέα του απομνημονεύματα, λέει χαρακτηριστικά:

«Ήταν καλή, αλλά όχι ιδιαίτερα αστεία. Στις κωμικές σειρές, η χημεία μεταξύ των ηθοποιών είναι πολύ σημαντική και ανακαλύψαμε ότι όποια νέα αγαπημένη του Ross θα έπρεπε να είναι τόσο αστεία όσο η Rachel».

Και συνεχίζει: «Συχνά, δε μπορείς να κάνεις εκ νέου casting, λόγω των περιορισμένων προθεσμιών ή άλλων τεχνικών ζητημάτων. Δεν βάζεις κανέναν να γίνει αχυράνθρωπος, εκτός αν είναι για ένα επεισόδιο. Χρειάζεσαι κάποιον που να γελάει. Μερικές φορές τεντώνεις ένα τόξο και δεν λειτουργεί, οπότε πρέπει να απαλλαγείς από αυτό το άτομο….».

Η 53χρονη ηθοποιός πάντως σε συνεντεύξεις της είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη συγκεκριμένη συνεργασία της. «Ήταν όλοι πολύ καλοί και επαγγελματίες. Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που συμμετείχα σε μια τόσο εκπληκτικά επιτυχημένη και διεθνή σειρά», είχε δηλώσει.

View this post on Instagram

A post shared by James Burrows (@therealjamesburrows)

https://t.co/ZHmvkxzDff Friends director reveals it was a struggle to work with ‘not funny’ Helen Baxendale but he had no time to recast her: ‘David Schwimmer had no one to bounce off!’ https://t.co/egN5atAily

— UK Search (@UKSearch1) August 30, 2023 Dear “Friends”, αυτές είναι οι 5 φορές που οι celebrities αντέγραψαν το στιλ της Rachel Green

Keywords
Τυχαία Θέματα