Ο Joe Alwyn ανεβάζει σπάνιες φωτογραφίες ενώ η Taylor Swift κυκλοφορεί άλμπουμ για το ειδύλλιό τους

10:31 20/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρώην της Taylor Swift, Joe Alwyn, μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες στο Instagram, καθώς η popstar ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της. Μάλιστα, οι θαυμαστές της αναμένουν πως η Swift θα αποκαλύψει μέσα από τα τραγούδια της λεπτομέρειες για το ειδύλλιό τους που έλαβε τέλος, πριν από έναν χρόνο περίπου.

Μόλις δύο ημέρες πριν από τα γενέθλιά του, στις 21

Φεβρουαρίου, σε μια σπάνια κίνηση, ο Βρετανός ηθοποιός ανέβασε σειρά φωτογραφιών, ενώ στη μία βλέπουμε μία selfie στο δάσος με μια κινηματογραφική μηχανή.

Ανέβασε επίσης φωτογραφίες του όπου μοιράζεται ένα ποτό με φίλους και έναν αξιολάτρευτο σκύλο, καθώς και στιγμιότυπα από τον ωκεανό, ένα άδειο καζίνο και ένα τοπίο του Λος Άντζελες. Ο Alwyn ολοκλήρωσε τη συλλογή με αυτό που φαίνεται να είναι μια φωτογραφία του εαυτού του ως παιδί.

View this post on Instagram

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn)

Η τελευταία ανάρτηση στο Instagram έγινε τον Σεπτέμβριο του 2023, ενώ ο ηθοποιός δεν άφησε καμία λεζάντα και απενεργοποίησε επίσης τα σχόλια στην τελευταία του ανάρτηση στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Η 34χρονη Swift χώρισε από τον Alwyn την άνοιξη του 2023 έπειτα από έξι χρόνια.

Η σουπερσταρ ανακοίνωσε τον Απρίλιο την κυκλοφορία του “The Tortured Poets Department” στα Grammy 2024 νωρίτερα αυτό το μήνα. Πολλοί εικάζουν ότι η σταρ, κατά την προσφιλή της μέθοδο, θα “μιλήσει” για τη σχέση της με τον Alwyn μέσα από τα τραγούδια της.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Οι Swifties υπέθεσαν ότι το όνομα του LP είναι ένα άμεση αναφορά στην ομάδα που μοιραζόταν ο Alwyn με τους φίλους του Paul Mescal και Andrew Scott.

“Το groupchat του Joe με τον Paul λεγόταν The Tortured Men’s Club”, επεσήμανε ένας θαυμαστής μέσω του X.

Keywords
Τυχαία Θέματα