Μαύρο, λευκό, μπλε: Τα επίσημα χρώματα που πρωταγωνίστησαν στα looks των κομψών ελληνίδων στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Xi Jinping και η σύζυγος του Peng Liyuan επισκέφτηκαν την Ελλάδα και την Αθήνα στα πλαίσια της συνεργασίας ανάμεσα στην Κίνα και την Ελλάδα. Το προεδρικό ζευγάρι της Κίνας μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά.

Την ίδια ημέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος παρέθεσε δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο για τους επίσημους καλεσμένους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλα τα μέλη της κυβέρνησης με τις συζύγους τους, οι οποίες όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν τις εντυπώσεις. Οι περισσότερες κυρίες επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες σε λευκές, μαύρες και μπλε αποχρώσεις, υπενθυμίζοντας μας πόσο αριστοκρατικές είναι αυτές οι αποχρώσεις.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο maxi φόρεμα με μαύρες γόβες και μαύρη clutch τσάντα, ενώ η σύζυγος του Υπουργού Ανάπτυξης, Ευγενία Μανωλίδου προτίμησε να φορέσει ένα midi φόρεμα σε μπλε απόχρωση.

View this post on Instagram

(..τούτες οι στιγμές ξυπνούν από τον λήθαργο την περηφάνια μου…) «…Όχι πια αδικίες. Ή όλοι να πεινούν και να κρυώνουν ή όλοι να τρώνε και να ντύνονται. Δεν μπορούμε, Κύριε, να βάλουμε δικαιοσύνη στον κόσμο; Ποτέ ο καιρός για μένα δεν μπόρεσε να μπαλσαμώσει τις πληγές μου, ποτέ δεν καταδέχτηκα να του δώσω το δικαίωμα αυτό γιατί ξέρω πως η ψυχή μου δεν είναι από άμμο παρά από μπρούντζο. Θέατρο και έχουμε θεωρείο και βλέπουμε και συνάμα είμαστε κι εμείς μες στη σκηνή και παριστάνουμε. Θεατές και θεατρίνοι. Ξέρω πως η ζωή είναι μια σπίθα που λάμπει μια στιγμή ανάμεσα σε δυό ατέλειωτες νύχτες.(…) Όλα μάταια, και μόνο η πράξη, σαν το κρασί, μας ξεγελάει και μας σηκώνει λίγο. Κι έχε το νου σου, μην πληγώσεις την καρδιά και του πιο ταπεινού, γιατί μπορεί να’μαι εκεί μέσα. Έλεγα: Κι αν όλοι πέφτουν στην παγίδα, εγώ δεν θα πέσω, από αηδία και περηφάνια. Χρέος μου είναι να κάνω ό,τι κανένας δεν με υποχρεώνει να κάνω, να φορτώνομαι όλες τις αμαρτίες και να φυτρώνω όπου κανένας δεν με σπέρνει. Τι ευτυχία να μην έχεις θέληση, να μην λες εγώ, να μη θυμάσαι ποιος είσαι, πως σε λένε … Ποιο ’ναι πιο απάνω από τα λόγια; Η πράξη. Ποιο ’ναι απάνω από την πράξη; Η σιωπή. Εγώ ’μαι το σκουλήκι, εσύ, όλοι οι άνθρωποι που σουρνόμαστε στη γης. Αγώνας, αγώνας, ανήφορος, πόνος πολύς, αγνότητα, φτώχεια, αγάπη, κλάματα, πείνα και γύμνια. Δεν πιστεύω παρά στα θάματα της καρδιάς, μη μου ζητάς παραπάνω, δεν μπορώ.» Νίκος Καζαντζακης #καζαντζακης #kazantzakis

A post shared by DIACHRONIQUE (@diachronique) on Nov 11, 2019 at 2:11pm PST

View this post on Instagram

Μία εξαιρετική βραδιά με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στα πλαίσια της επίσημης επισκέψεώς του στην Αθήνα.

A post shared by Eugenia Manolides (@manolidoue) on Nov 11, 2019 at 9:14pm PST

Το παρών στο δείπνο έδωσαν και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα λευκό midi φόρεμα και λευκές γόβες, αλλά και η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Μαρίνα Πατούλη, η οποία δημιούργησε επίσης ένα total white σύνολο.

View this post on Instagram

Στο επίσημο δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου Σι Τζινπίνγκ! Δημιουργούμε την Ελλάδα και την Αττική που οφείλουμε στα παιδιά μας.

A post shared by Giorgos Patoulis (@gpatoulis) on Nov 11, 2019 at 2:04pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα