Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό»: ‘Ολοι ξέρουν τι έχει συμβεί

Στην εκπομπή “Γεια σου” μίλησε η Μαρία Κορινθίου και η αποχώρηση της από τον Αντέννα ήταν ένα από τα θέματα που η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει.

Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν της λείπει η τηλεόραση. “Η περσινή συνεργασία είναι κάτι που πέρασε, το έχω αφήσει, ας είμαστε καλά. Μετά τις δηλώσεις μου φυσικά και μίλησα με το κανάλι”.

Για το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου ότι υπήρξαν άνθρωποι που ήξεραν και δεν μίλησαν για την αποχώρησή της: «Έχει δίκιο, αποσιωπήσανε πολλοί και μετά κάτι γίνεται και όλοι βγαίνουν προστάτες και υποστηρικτές. Από το Πρωινό

έφυγα Μπουμπουλινέικα και για να έφυγα έτσι προφανώς κάτι υπάρχει. Όλοι γνωρίζετε τι έχει συμβεί και τί όχι, θέλω να το αφήσω, δεν με ενδιαφέρει πια», είπε η Μαρία Κορινθίου.

‘Εγώ όταν βάζω τελεία, βάζω τελεία, είναι σαν να μην υπήρξε”.

Για το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα λίγο μετά την αποχώρηση της, η ηθοποιός δήλωσε: «Έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν ενδιαφερόμουν για εκείνον; Έτσι είχε πει; Ο καθένας όπως νομίζει…».

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το “Πρωινό” – “Έκανα υπομονή εννέα μήνες, καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου”

Keywords
Τυχαία Θέματα