Κι όμως, η Kate Moss επέστρεψε – Το έκαψε στο Παρίσι για τα 50ά της γενέθλια

22:31 17/1/2024 - Πηγή: InStyle

Οι φίλες της δήλωναν ότι είναι μια πνευματική πολεμίστρια. Η ίδια επέμενε ότι πλέον προσέχει τη διατροφή και την άθλησή της περνώντας ώρες στο γυμναστήριο και σε συνεδρίες γιόγκα. Ακόμη έχει πει ότι κοιμάται νωρίς. Όλα αυτά, την ημέρα που δεν έχει γενέθλια μάλλον. Γιατί η Kate Moss που έδειχνε να έχει αφήσει στο παρελθόν τον τίτλο του party girl επέστρεψε… αγριεμένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss Agency (@katemossagency)

Γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια στο Παρίσι, σε πολυτελές εστιατόριο το οποίο μετέτρεψε σε προσωπικό της κλαμπ για εκείνη και τους φίλους που την τίμησαν. Οι εικόνες τη δείχνουν να αποχωρεί από το εστιατόριο γύρω στις 2 το πρωί, με ένα πλατύ χαμόγελο και εξαιρετική διάθεση. Δίπλα της είχε την κόρη της, Lila, και τις φίλες της Venus Williams και Stella McCartney. Επίσης, στο πλευρό της για τον λαμπερο και ξέφρενο εορτασμό ήταν ο σύντροφός της Nikolai Von Bismark, ο συντάκτης της βρετανικής Vogue Edward Enninful και η makeup artist Charlotte Tilbury.

Party girl Kate is back! Moss stays out until the early hours (and nicks pal Charlotte Tilbury's coat) as she makes an animated departure from her star-studded 50th birthday bash in Paris https://t.co/hCcmCzNMdb pic.twitter.com/EdckFYDA21

Daily Mail Online (@MailOnline) January 17, 2024

Αφού απόλαυσε ένα εορταστικό brunch στο Παρίσι νωρίτερα εκείνη την ημέρα, η Kate επέλεξε να ολοκληρώσει τα γενέθλιά της στο Laurent, ένα εκπληκτικό εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών σε ένα ιστορικό αρχοντικό στο κέντρο του Παρισιού, με τραπέζια στον κήπο και το δικό του κελάρι κρασιών.

Το εμβληματικό μοντέλο, το οποίο σχεδίαζε τον εορτασμό “εδώ και πολύ καιρό”, ανέδειξε την εντυπωσιακή σιλουέτα της με το εξαιρετικά κομψό φόρεμά της τη μεγάλη βραδιά της στην Πόλη του Φωτός.

Kate Moss’ 50th Birthday Party: a stylish celebration https://t.co/w7rVDOuQlB pic.twitter.com/rE7Bqwp6K6

— Page Six (@PageSix) January 17, 2024

Η κόρη Lila συνοδευόταν από τον 23χρονο σύντροφό της Yoni Helbitz.

Η Kate έφθασε στο Παρίσι με ιδιωτικό τζετ που χωράει έως και επτά VIP καλεσμένους. Το κόστος υπολογίζεται στις 10.000 λίρες. Η πτήση της απογειώθηκε τη Δευτέρα μετά τις 4 το απόγευμα από την Οξφόρδη και προσγειώθηκε στη Γαλλία λίγο αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα