Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

19:01 2/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για το αν θα παντρευτεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

“Στις γιορτές νιώθω πιο έντονα την απουσία του πατέρα μου, το νόημα είναι να θυμόμαστε. Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του. Προσπαθώ να μην ξεχάσω την φωνή του μπαμπά μου. Μακάρι ο μπαμπάς μου να ήταν περήφανος για εμένα, θέλω να πιστεύω ότι με βλέπει”, τόνισε η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε:

“Αν παντρευόμασταν

με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη θα μπορούσε να γίνει κουμπάρα μας η Μιμή Ντενίση. Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη”.

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είπε: «Πιστεύω στο μάτι, οπότε πάω διακοπές με τον Γιάννη κάτι συμβαίνει και χάνουμε τα πράγματά μας. Ο Γιάννης είναι ξεροκέφαλος, στην αρχή δεν κάνει αυτό που του λέω. Ο Γιάννης ήθελε η ταινία να είναι άψογη και παραμυθένια, του έλεγα να μην βιάζεται.

Η ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι” έχει ψυχή και καρδιά, γι’ αυτό αγγίζει το κοινό. Θα ήθελα να ζει ο παππούς μου και η γιαγιά μου, για να δούμε μαζί την ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι”, είναι κάτι που μου λείπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα