Κate Middleton: Νέες πληροφορίες για την ανάρρωσή της

18:09 21/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μπορεί να μην δίνονται πολλές πληροφορίες για την υγεία της Kate Middleton, αλλά οι ειδικοί στα βασιλικά ρεπορτάζ συνεχώς ασχολούνται μαζί της.

Η ανάρρωση της Κate Middleton από τον καρκίνο «πηγαίνει καλά», λέει ένας ειδικός. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του Πρίγκιπα William σηματοδοτούν την επιστροφή της βασιλικής οικογένειας σε μια κατάσταση κανονικότητας.

Η

Πριγκίπισσα της Ουαλίας συγκλόνισε τον κόσμο τον περασμένο μήνα. Η Kate Middleton ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» για μια μορφή καρκίνου.

Ο Πρίγκιπας William, αποσύρθηκε από τα καθήκοντά του για να στηρίξει τη σύζυγό του. Επέστρεψε όμως στη βασιλική ζωή με μια εμφάνιση σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Σάρεϊ της Αγγλίας την Πέμπτη. O μελλοντικός βασιλιάς εθεάθη επίσης να παρακολουθεί έναν αγώνα ποδοσφαίρου με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Πρίγκιπα George.

Και οι δύο εξορμήσεις σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να καθησυχάσουν το κοινό ότι η ανάρρωση της Πριγκίπισσας Kate πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο. ‘Ηθελαν να δείξουν επίσης πώς κάνει σταθερή πρόοδο, σύμφωνα με τον ειδικό Richard Fitzwilliams.

«Οι βασιλικοί συνειδητοποιούν ότι κάθε τι που κάνουν, στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», δήλωσε o ειδικός στη “The Sun”. «Έστειλε αυτό το μήνυμα ότι κάποια πράγματα συνεχίζονται, λίγο πολύ κανονικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα