Η σπάνια φωτογραφία της Madonna μαζί με τα έξι παιδιά της

10:18 12/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Madonna φωτογραφήθηκε με τα έξι παιδιά της στην Ελβετία και ενθουσίασε τους ακολούθους της.

Το διάσημο pop icon έχει αποκτήσει έξι παιδιά και προσπαθεί να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Πρόσφατα λοιπόν ταξίδεψαν οικογενειακώς για σκι στις Ελβετικές Άλπεις και η 63χρονη μοιράστηκε πολλά γλυκά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Σε ένα από αυτά βλέπουμε την τραγουδίστρια να κάθεται στον καναπέ μαζί με τα δίδυμα Estere και Stella, τον 21χρονο Rocco, τον 16χρονο David, την 25χρονη Lourdes και τη 15χρονη Mercy. Πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο οικογενειακό πορτρέτο. Είναι όλοι τους χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, μεταδίδοντάς μας έτσι τη θετική διάθεσή τους. Επιπλέον δίπλα τους βρίσκονται και διάφοροι οικογενειακοί φίλοι, όπως ο σύντροφος της Madonna, Ahlamalik Williams.

“Αντίο Gstaad. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα βουνά σου και το φεγγαρόφωτο σου” έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOURDESLEON (@lourdsleon)

Στον παρελθόν, η Madonna είχε μιλήσει με πολύ συγκινητικό τρόπο για την απόφασή της να υιοθετήσει. “Μερικές φορές κλείνω τα μάτια μου και αναρωτιέμαι, γιατί η κουζίνα μου δεν είναι γεμάτη με παιδιά που χορεύουν. Υπάρχουν τόσα παιδιά που χρειάζονται ένα σπίτι. Κι απλά σκέφτηκα… τι περιμένεις, απλά κάνε το” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naijapose (@naijapose)

Keywords
Τυχαία Θέματα