Η νέα καμπάνια της Kim Kardashian ξύπνησε αναμνήσεις από Victoria’s Secret

10:15 5/4/2022 - Πηγή: InStyle

Και αναρωτιόμαστε… Πρόκειται τα “Skims” της Kim Kardashian να γνωρίσουν τη δόξα που γνώρισε το τότε top, brand εσωρούχων Victoria’s Secret; Σίγουρα, για τη γυναίκα που έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να κάνει τα πάντα με επιτυχία, κάτι τέτοιο θα ήταν παιχνιδάκι. Ωστόσο, αν και οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνται στον ίδιο τομέα, βασίζονται σε διαφορετικές φιλοσοφίες και αξίες, οι οποίες τα διαχωρίζουν αισθητά.

Το brand της Victoria’s Secret μεσουράνησε στα ‘90s, με

τα σέξι αγγελάκια να μετατρέπονται σε πρότυπα των γυναικών και φαντασίωση των αντρών. Οι πασαρέλες της ήταν μια γιορτή, ένα γεγονός όχι τόσο μόδας, αλλά καλύτερα, μια προβολή της μη ρεαλιστικής ομορφιάς και του size zero. Τα χρόνια όμως άλλαξαν, και το όνομα της Victoria’s Secret κατηγορήθηκε για την προβολή λάθος προτύπων, που υπηρετούσαν το τέλειο και δεν αγκάλιαζαν τη φυσική ομορφιά και τα αληθινά σώματα. Μη ικανό να ανταποκριθεί στην πραγματικότητα, το brand έκανε ελεύθερη πτώση στις πωλήσεις και στη δημοφιλία του και η φαντασίωση με τα αγγελάκια έσκασε σαν φούσκα.

Instagram @kimkardashian

Κι εκεί, εμφανίστηκε η Kim Kardashian με τις δαιμόνιες επιχειρηματικές της ιδέες. Τι θα γινόταν αν χρησιμοποιούσε τα θρυλικά αγγελάκια των ‘90s σε μια καμπάνια των δικών της εσωρούχων, τα οποία αναδεικνύουν και σέβονται κάθε σώμα; Απόλυτη επιτυχία.

Γιατί, η νέα καμπάνια των Skims έχει άρωμα από τα ‘90s και αέρα από τα πιο διάσημα μοντέλα. Η Tyra Banks, η Alessandra Ambrosio, η Heidi Klum και η Candice Swanepoel ποζάρουν στο πλευρό της Kim και ξυπνούν αναμνήσεις. Οι δυνάμεις πέντε θρυλικών γυναικών ενώνονται και δημιουργούν μια καμπάνια που γιορτάζει το σώμα, κάθε σώμα!

Η Kim Kardashian πέρασε τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει “a real attorney”

«Μέσα σ’ όλα αυτά τα χρόνια παρατηρούσα την Tyra, την Heidi, την Alessandra και την Candice να στρώνουν το δρόμο, υποδεικνύοντας τι είναι δυνατόν να καταφέρουν τα fashion icons-επιχειρηματίες και το να τις φέρω όλες μαζί για πρώτη φορά σε αυτήν την καμπάνια, είναι πραγματικά, όνειρο. Αυτές οι γυναίκες είναι όλες πρωτοπόροι με τον δικό τους τρόπο και είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να γιορτάσω μαζί τους», ήταν τα λόγια της Kim.

Instagram @kimkardashian

Αν η Kim έχει στο μυαλό της να δημιουργήσει έναν τέτοιο μύθο, όπως το brand της Victoria’s Secret έκανε τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον ας διοργανώσει πασαρέλες που θα μείνουν στην ιστορία. Γιατί τα φαντασμαγορικά shows μας λείπουν πολύ…

Keywords
Τυχαία Θέματα