Η influencer Φιλιώ Μέτση μας αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της

08:27 3/9/2019 - Πηγή: InStyle
1/7 Πορτρέτο: Νίκος Μαλιάκος 2/7 «Μου αρέρει να γυμνάζομαι τοπρωί, ώστε η ημέρα μου ναξεκινά με ενδορφίνες». 3/7 «Δεν παραλείπω νασυμπληρώνω τη διατροφήμου με βιταμίνες, που αλλάζωανά τρίμηνο, ανάλογα μετις ανάγκες μου».Terranova Silica, βιταμίνες γιααναδόμηση οστών, χόνδρων,μαλλιών, νυχιών και δέρματος.Στα φαρμακεία. 4/7 «Κατά τηδιάρκεια τηςγυμναστικήςχρησιμοποιώαυτό τοτονωτικό νερόαναζωογόνησηςπροσώπου».Apivita GreekMountain FaceWater, €9,50, σταφαρμακεία.
5/7 ΧΡΩΜΑ«Αν είμαιχλωμή,χρησιμοποιώαυτό το μπαλμ γιαφυσικό χρώμαστα χείλη καιτα μάγουλα».Clinique Fit Lip +Cheek Flush,€24,99. 6/7 «Επισκέπτομαι συχνά το Cucunari στοΜαρούσι, γιατί έχει μεγάλη ποικιλία σευπερτροφές και βιολογικά προϊόντα». 7/7 «Για να γίνει πιο ευχάριστη η πρωινή μουγυμναστική, επιλέγω τα κατάλληλαsneakers. Τελευταία μου εμμονή είναι ταadidas Falcon σε neon αποχρώσεις».Αθλητικά adidas Falcon, adidas.gr.

«Το πρωινό μου ξεκινά πάντα με ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι εναλλάξ με χυμό σέλερι. Δεν είναι ιδιαίτερα γευστικό, αλλά προσφέρει πολλά στον οργανισμό» εξηγεί η εγχώρια influencer, η οποία καθημερινά μοιράζεται με τους followers της στο Instagram (@filiometsi) διατροφικά μυστικά, αλλά και τα αγαπημένα της είδη γυμναστικής.

«Kάνω γυμναστική τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα και πάντα νωρίς το πρωί, με personal trainer αλλά και μόνη μου. Κάνω έναν συνδυασμό cardio, trx, yoga και ασκήσεων ενδυνάμωσης με βάρη. Η εναλλαγή προπονήσεων δεν με αφήνει να βαρεθώ και ταυτόχρονα γυμνάζει συνολικά όλες τις μυϊκές ομάδες μου. Αυτή την περίοδο το αγαπημένο μου είναι το box, αφού λειτουργεί και ψυχοθεραπευτικά».

Δεν κρύβει ότι αγαπά το snacking όσο και τη γυμναστική: «Για σνακ μετά τη γυμναστική επιλέγω μια φέτα μαύρο ψωμί με σοκολατένιο ταχίνι ή ξηρούς καρπούς, κυρίως cashews με cranberries».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΧριστίνα Μπόμπα: Η fashion, beauty και wellness influencer μιλά για τις προσωπικές της ανασφάλειες

Keywords
Τυχαία Θέματα