Η φωτογραφία της ημέρας: “Αγναντεύοντας…”

“He Looks to the Heavens” (Αγναντεύοντας τον ουρανό)”. Ο αγγλικός τίτλος κατά λέξη σημαίνει “Αυτός βλέπει τους Παράδεισους”. Παραφράζοντας λέμε… είτε “Αγναντεύοντας…” είτε ” Αγναντεύοντας τον ουρανό” είτε “Ξαποσταίνοντας…”. Όπως και να είναι ο τίτλος η φωτογραφία της Jacquie Matechuk από τον Καναδά πήρε την πρώτη Θέση, ως πρώτος μεγάλος Νικητής αλλά και την πρώτη θέση στην κατηγορία της, Θηλαστικά.

H Καναδή φωτογράφος φύσης Jacquie Matechuk ανακηρύχθηκε η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Nature

Photographer of the Year 2023. Η φωτογραφία της με μια αρσενική αρκούδα που κοιτάζει τον ουρανό αφού βρήκε καταφύγιο σε μια γριά συκιά είναι μια μαγευτική ματιά σε ένα σπάνιο είδος που βρίσκεται στην οροσειρά των Άνδεων. Η φωτογραφία της ξεχώρισε μέσα από 21.400 συμμετοχές και φωτογράφους από 96 διαφορετικές χώρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacquie Matechuk | Canon Ambassador (@jacquiematechuk)

«Τα ισπανικά βρύα που κρέμονται από αυτή την αιωνόβια συκιά δίνουν μια απίστευτη αίσθηση τρισδιάστατης φύσης, ενώ το απαλό φως που φιλτράρει μέσα από τα χρώματα υπογραμμίζει τη βαθιά σύνδεση μεταξύ των ειδών και του οικότοπου σε αυτήν την εικόνα», λέει ο Marco Gaiotti, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής. . «Τέλος, η πόζα αυτής της αρκούδας ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της φωτογραφίας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacquie Matechuk | Canon Ambassador (@jacquiematechuk)

Keywords
Τυχαία Θέματα