Η Selena Gomez ψηφίζει Sarah Jessica Parker με τα ψηλοτάκουνά της

14:30 24/2/2024 - Πηγή: InStyle

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές επέλεξε να φορέσει τα ψηλοτάκουνα που υπογράφει η Sarah Jessica Parker στο νέο της βίντεο κλιπ. Η Selena Gomez με outfits που «φωνάζουν» αριστοκρατία τραγουδά στη διαπασών “Love On”. Το νέο της single κυκλοφόρησε μόλις δύο μέρες πριν και αναμένεται να γίνει το hit

της άνοιξης. Ωστόσο, εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να σχολιάσουμε τα ρούχα που έντυσαν την τραγουδίστρια και πολύ περισσότερο… τα παπούτσια. Γιατί δεν ήταν όποια κι όποια παπούτσια, αλλά SJP!

Η Selena πάνω στα Sarah Jessica Parker της

Μια συνεργασία φωτιά! Σε ένα από τα πρώτα look της, η ερμηνεύτρια του Love On ποζάρει με αυτοπεποίθηση και κουάφ στα μαλλιά μέσα στο γαλάζιο Oscar de la Renta φόρεμα της, φορώντας Bvlgari κοσμήματα σε ασημί τόνους και τα Lucille Pumps δια χειρός SJP σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP by Sarah Jessica Parker (@sjpcollection)

Σε άλλο στιγμιότυπο, η Selena Gomez γίνεται ακόμα πιο cute με φούξια φόρεμα με φούστα από πούπουλα του ίδιου οίκου (μήπως είχαμε δει και την Blake Lively με το ίδιο;), μαύρο φιόγκο στα μαλλιά και τις Custome Yvette Clystal Buckle Glitter Mesh γόβες της. Και αυτές φυσικά, αλά Sarah Jessica Parker. Σε Mary-Janes ύφος και με τόσο glitter πάνω τους μέχρι και στο γάμο μας θα τις φορούσαμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Και να μην ξεχάσουμε, την πιο… λουσάτη εμφάνιση της σταρ ή καλύτερα της ντίβας! Η Selena Gomez φόρεσε το μαύρο πουπουλένιο φόρεμα της Oscar de la Renta και αυτό, τις SJP μαύρες γόβες της σε μαύρο σατέν αυτή τη φορά και έδωσε τον ρυθμό, όπως μόνο αυτή ξέρει να τον δίνει.

Love On στα ηχεία, μιας και το κορίτσι δηλώνει τρελά ερωτευμένο και SJP στα πόδια! Λέτε οι μυτερές και τόσο κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες να επέστρεψαν και πάλι στις τάσεις;

Keywords
Τυχαία Θέματα