Η Selena Gomez είναι κοκέτα και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει

21:34 31/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Selena Gomez είναι μια εκ των πιο εντυπωσιακών προσωπικοτήτων στον κόσμο της μόδας και της ψυχαγωγίας. Και πρόσφατα, μας έδωσε ένα ακόμα λόγο να την αγαπήσουμε λίγο παραπάνω για το στιλ της. Στην πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, η Gomez απέδειξε για μία ακόμη φορά τον λόγο για τον οποίο είναι ένα από τα αξιοθαύμαστα style icons

της εποχής και μία από τις πιο δημοφιλής κοκέτες του Hollywood.

Coquette Selena

Η εμφάνιση της Gomez στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Steve Martin ήταν απλά εκπληκτική. Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα Oscar de la Renta με μήκος μέχρι το γόνατο υιοθέτησε την γαλλική αισθητική, η οποία εντυπωσίασε. Η λεπτομέρεια που ξεχώρισε ήταν τα χαριτωμένα φιογκάκια γύρω από το ντεκολτέ και το τελείωμα των μανικιών, δίνοντας μια νότα νεανικής κομψότητας στο σύνολο.

Εκτός από το φόρεμα, η επιλογή των αξεσουάρ αποδείχθηκε εξίσου εντυπωσιακή. Η Selena επέλεξε διάφανο μαύρο καλσόν, μαύρες γόβες Christian Louboutin με λουράκι που έδενε στους αστραγάλους και μια μαύρη βελουτέ τσάντα του οίκου Saint Laurent, δημιουργώντας ένα σύνολο απλά ακαταμάχητο.

Το ελαφρύ μακιγιάζ που επέλεξε η ίδια, συμπλήρωσε άψογα το σύνολό της. Με έναν sleek κότσο και διακριτικό ροζ κραγιόν να δίνουν ένα ακόμα άγγιγμα λάμψης και φινέτσας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@sel.anagomezfanpageeee)

Η τάση της κοκέτας

Το coquette trend είναι μια μόδα που επιστρατεύει γοητευτικά και γλυκά στοιχεία, εμπνευσμένα από τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό. Οι λεπτές δαντέλες, φιογκάκια, διακριτικά διακοσμητικά στοιχεία και αέρινες υφές είναι κλασικά χαρακτηριστικά. Αυτή η τάση δημιουργεί έναν αέρα ρομαντισμού και θηλυκότητας στα ρούχα και στα αξεσουάρ. Ενισχύουμε την εμφάνιση με ευγένεια και νάζι. Βέβαια, για να δείχνεις κοκέτα πρέπει και να νιώθεις. Τα συγκεκριμένα κορίτσια έχουν μια δική τους διανοητική και ρομαντική φιλοσοφία με ένα touch σνομπισμού. Κι αυτό δείχνει στο τελικό τους look.

Keywords
Τυχαία Θέματα