Η Rihanna χώρισε από τον A$AP Rocky;

11:16 16/4/2022 - Πηγή: InStyle

Οι φήμες φουντώνουν ότι η Rihanna και ο A$AP Rocky, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί χώρισαν λόγω απιστίας του δεύτερου. Όλα ξεκίνησαν στο Twitter μετά από έναν μη επαληθευμένο ισχυρισμό του συγγραφέα μόδας και influencer Louis Pisano, ο οποίος ανέφερε ότι η ιδρύτρια του Fenty χώρισε με τον ράπερ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι αφού

έμαθε για τη φημολογούμενη απιστία του. «Η Rihanna και ο A$AP Rocky χώρισαν. Η Rihanna τον χώρισε αφού τον έπιασε να την απατά με τη σχεδιάστρια παπουτσιών, Amina Muaddi», είπε ο Pisano.

Όπως πρόσθεσε: «Ο A$AP και Amina είχαν συνεργαστεί για μια συλλογή παπουτσιών στο παρελθόν και η ίδια είναι τώρα η σχεδιάστρια για τη σειρά υποδημάτων Fenty της Rihanna». Μέσα σε λίγες ώρες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με αυτές τις φήμες. Ωστόσο, ούτε η Rih ούτε ο Rocky έχουν ακόμη σχολιάσει το οτιδήποτε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pisano βρίσκεται στο επίκεντρο του… δράματος των διασημοτήτων. Τον Νοέμβριο του 2021, μοιράστηκε τους ισχυρισμούς ότι ο σχεδιαστής Daniel Lee απολύθηκε από τον οίκο Bottega Veneta λόγω ρατσιστικών σχολίων. Ωστόσο, ο όμιλος Kering, ο οποίος διαχειρίζεται τον οίκο, απάντησε στο tweet του Pisano και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. Ο influencer ζήτησε αργότερα συγγνώμη για τα απερίσκεπτα tweets του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOUIS (@louispisano)

Σύμφωνα με το TMZ, οι φήμες για χωρισμό της Rihanna και του A$AP Rocky είναι ακριβώς αυτό… φήμες. Μια πηγή που φέρεται να είναι κοντά στον τραγουδιστή σημείωσε ότι η σχέση του ζευγαριού είναι ακόμα «καλή» και διέψευσε επίσης το ότι ο Rocky απάτησε την Riri με την Muaddi, λέγοντας ότι αυτός ο ισχυρισμός (μαζί με τις αναφορές χωρισμού) είναι «100% ψευδής».

@aminamuaddiofficial

Τις φήμες διέψευσε και η Muaddi. «Τις τελευταίες 24 ώρες, μου υπενθύμισαν ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για θέματα ανεξάρτητα από την πραγματική τους βάση», έγραψε η σχεδιάστρια σε μια δήλωση που αναρτήθηκε σε story στο instagram. Είπε ότι αρχικά δεν είχε σκοπό να απαντήσει στις φήμες, αλλά τελικά αποφάσισε να μιλήσει, «καθώς αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε εμένα, αλλά σχετίζεται με ανθρώπους για τους οποίους τρέφω μεγάλο σεβασμό και στοργή». Αν και δεν αναφέρθηκε ρητά στις κατηγορίες για απιστία, ευχήθηκε στη Rihanna «γαλήνια» συνέχεια της «καλοντυμένης… εγκυμοσύνης» της και σε όλους τους άλλους καλό Πάσχα.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

Keywords
Τυχαία Θέματα