Η Penelope Cruz ντύθηκε Cher Horowitz και εμείς την αντιγράφουμε!

15:11 7/1/2024 - Πηγή: InStyle

Το cool κλίμα των ’90s έχει επιστρέψει για τα καλά. Και τίποτα δεν μπορεί να το αποτυπώσει καλύτερα από την αγαπημένη μας ταινία Clueless. Η Cher Horowitz είναι πάντα στο πικ και πάντα chic! Με τα καρό ταγιέρ της, τα μίνι φορέματα και τα cute Mary-Janes, η πρωταγωνίστρια της πιο στιλάτης ταινίας των 90s συνεχίζει να εμπνέει γυναίκες κάθε ηλικίας. Και μιας και μιλάμε για το Clueless, είδατε τι φόρεσε η Penelope Cruz στο κόκκινο χαλί των Variety’s Creative Impact

Awards;

As If!

Ένα καρό μίνι ταγιέρ σε ασύμμετρη γραμμή από τη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2024 του οίκου Chanel, ήταν η επιλογή της Cruz η οποία μας επέστρεψε στα 90s. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα μαύρο tube top κάτω από το σακάκι. Επέλεξε επίσης μαύρα Mary Jane peep-toe παπούτσια, και μια μαύρη quilted τσάντα και αυτή του οίκου Chanel. Η Penelope ολοκλήρωσε το προσεγμένο της look με διαμαντένια κρικάκια, δαχτυλίδια, και μια πινελιά ροζ lip gloss στα χείλη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Με αφορμή λοιπόν, το μίνι ταξίδι στο χρόνο αλλά και στο κόκκινο χαλί του Hollywood, οφείλουμε να πούμε αυτό- τα μίνι ταγιέρ, τα καρό και οι tweed υφές είναι ακόμα hot! Και ναι, όσο ακόμα ο καιρός μας το επιτρέπει, οφείλουμε να τα δοκιμάσουμε, όποια κι αν είναι η ηλικία μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi ♡ (@nostalgiavie)

Keywords
Τυχαία Θέματα